Finale Kvinsa: Đoković - Čilić!

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.06.18. | 17:37

Srpski teniser savladao je u polufinalu Šardija s 2:0

Novaku Đokoviću prija travnata podloga!

U polufinalu Kvinsa Novak je nadigrao Žeremija Šardija s 2:0 (7:6, 6:4). Sam rezultat pokazuje da mu nije bilo lako. Šardi igra u životnoj formi. Namučio je Novaka, ali je ovaj uspeo u dva seta da završi posao. I ostane maksimalan protiv Šardija.

Izabrane vesti

Njih dvojica do sada su se sastala 11 puta i srpski teniser sada posle ovog trijumfa vodi sa ubedljivih 11:0. Đoković je na putu do finala pobedio Milmana, Dmitrova i Manarina, a u finalu će igrati protiv Marina Čilića.

Čilić je u svom polufinalu nadigrao Nika Kirjosa s 2:0 u setovima, tako da ćemo gledati pravo finale i sudar dva vrhunska tenisera.

Novak je tako u finalu posle skoro godinu dana čekanja. A do tog uspeha je došao najviše zbog odličnih riterna kojim se branio od Šardijevih bombi iz servisa. Odlično je pa ovaj deo igre Novaku dobro ide jer će mu protiv Čilića ritern biti više nego potreban.

Odlična šansa da Novak uđe u formu, da našteluje reket kako treba i da na pravi način napravi uvod u Vimbldon koji se igra od 2. jula do 15. jula.

Ovakva igra na Kvinsu obećava!

Foto: Action images


tagovi

Novak ĐokovićŽeremi ŠardiMarin Čilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara