Novak Đoković i Zlatan Ibrahimović (©Printscreen)
Novak Đoković i Zlatan Ibrahimović (©Printscreen)

Gde si lave, gde si brate (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.11.22. | 23:30

Veliko slavlje u Đokovićevoj svlačionici, ćerka Tara završila na peharu...

Dvorana u Torinu bila je mala da primi sve one koji su u nedelju uveče želeli da vide Novaka Đokovića kako piše istoriju i stiže do šestog trofeja Završnog mastersa, prvog posle sedam godina.

Među onima koji su iz prvih redova pratili Đokovićev pohod ka tituli za kraj 2022. godine bio je i Zlatan Ibrahimović. Novakov prijatelj susret je pratio u društvu svoje supruge Helene.

Izabrane vesti

Nekoliko puta su televizijske kamere “hvatale“ švedskog napadača u kadru, što se delu navijača na tribinama dopalo, nekima ne. Ipak, kasnije ga je cela dvorana pozdravila, što se i njemu dopalo.

Posle meča Zlatan je bio među prvima koji je čestitao Novaku na trijumfalno završetku sezone. Šveđanin je našeg tenisera pozdravio sa: "Gde si lave", dok je osvajač 21 grend slema uzvratio sa: "Gde si, brate".

Nije tajna da su dvojica sportskih velikana prijatelji van terena i da Zlatan izuzetno poštuje Đokovićev lik i delo, što nikada nije krio. Ibrahimović je pohvalio Đokovićevu fizičku spremu, na šta je Srbin odgovorio: "Ne kao ti".

Na kraju su se njih dvojica fotografisali sa peharom, a Novak je Zlatanu rekao: "Drži, drži to brate".

Zanimljivo je bilo i u Novakovoj svlačionici po završetku svih protokola i obaveza. Slavilo se i pevalo, a ćerka Tara završila je na peharu koji je peti teniser sveta zatim podigao. Inače, tek pošto je meč završen, Đokoviću je prvi u zagrljaj potrčao sin Stefan.

Sada Đokovići mogu da uživaju zajedno...



tagovi

Novak ĐokovićZavršni ATP turnirZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara