Rafael Nadal (©Reuters)
Rafael Nadal (©Reuters)

Hrabrost ili ludost: Nadal želi da igra protiv Kirjosa sa rupturom od sedam milimetara

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.07.22. | 14:54

Španac danas obavio lekarske preglede u Londonu

Rafael Nadal preživeo je četvrtfinalni dvoboj sa Tejlorom Fricom, a hoće li moći da zaigra u polufinalu veliko je pitanje. Španski as je povredio trbušni zid, povređen je završio meč i danas otišao na detaljne lekarske preglede, koji su pokazali da ima rascep mišića od sedam milimetara.

Pukao je mišić Biku sa Majorke, ali on ne odustaje. Marka piše da Rafael Nadal želi da izađe na megdan Niku Kirjosu. Vlasnik 22 grend slem titule neće se predati bez borbe. Nadal je posle obavljenih testova trenirao sa Markom Lopezom i nije servirao, jer prilikom početnog udarca oseća najveći bol. Udarci i sama kretnja ne zadaju mu tolike probleme.

Izabrane vesti

Sličnu povredu u duelu sa Tejlorom Fricom doživeo je i Novak Đoković pre godinu i po dana na Australijan openu, dobio je Amerikanca u pet setova, uspeo da se oporavi za naredne mečeve i po deveti put postao šampion Melburna.

Više puta tokom karijere Rafaela Nadala je na turnirima mučio abdomen. Ako zaigra u polufinalu, neće mu to biti prvi put, jer je protiv Huana Martina del Potra na US openu 2009. godine izašao na teren sa rupturom od dva centimetra.


tagovi

Rafael NadalVimbldongrend slemATP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara