Hrvatski as se divi Novaku: Osvojio je sve i otišao da uzme zlato u Tokiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.07.21. | 10:41

"Svi znamo šta znači braniti bolje svoje države, želimo da pokažemo da sve što se dogodilo nije slučajno", rekao je Rakitić

Ivan Rakitić ne propušta priliku da pomene uzornu karijeru Novaka Đokovića, koji ga svojim potezima i načinom na koji funkcioniše u sportu, inspiriše da bude još uspešniji u fudbalskoj karijeri.

Fudaler Sevilje je odgovor na pitanje kako održava svoju karijeru dao kroz prizmu najbojeg tenisera na planeti.

Izabrane vesti

"Na Olimpijskim igrama vidite sportiste koji su osvojili sve, imaju po tri ili četiri zlata, kako se motivišu u ovako teškoj godini, bez publike i bilo čega drugog. Pojedinačni sportovi, bez ljudi na tribimana. Đoković je osvojio sve i otišao tamo da uzme zlato. Sa motivacijom od prvog dana. Svi znamo šta znači braniti bolje svoje države, želimo da pokažemo da sve što se dogodilo nije slučajno", rekao je Rakitić.

Sjajni hrvatski vezista ima 33 godine, ali očigledno nema nameru da se uskoro rastaje sa najvažnijom sporednom stvari na svetu.

"Ne znam da li će moji treneri hteti da čuju šta osećam, ali ko me poznaje zna da uvek želim da postignem više. Na svakom treningu, u svakoj utakmici predsezone, kada sezona počne. Ono što smo uradili prošle sezone teško je ponoviti, jer smo imali najbolju sezonu u istoriji kluba, ali želimo da se postavimo tamo gde treba da budemo. Uvek sa poniznošću i poštovanjem prema drugim klubovima. Pokazaćemo od prvog dana da je ovo Sevilja koja će ići na sve", dodao je Rakitić.


tagovi

Ivan RakitićNovak Đokovićtokio 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara