Đoković i Nadal imaju više nego korektan odnos (©AFP)
Đoković i Nadal imaju više nego korektan odnos (©AFP)

I Nadal brani Đokovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.08.20. | 09:58

"Namera je bila dobra, a greške su normalne kada se suočavate sa poptuno nepoznatim okolnostima"

Iako je Adria Tour održan pre više od mesec i po dana, tema je i dalje otvorena u svetu belog sporta, a živom je drže uglavnom oni koji jure negativne vesti i komentare. Da ne licitiramo sa imenima, zna se otprilike ko je u toj skupini.

No, sa druge strane je sve više onih koji shvataju da je u Beogradu i Zadru sve urađeno u najboljoj nameri, ali da je zvanična procena da je "korona pobeđena" napravila probleme. Na tu stranu se sinoć stavio čak i veliki Rafael Nadal.

Izabrane vesti

"Igrači su imali dobru nameru, i za svet i za narod. Naravno, bilo je grešaka tokom organizacije Adria Toura u Srbiji i Hrvatskoj, ali one su normalne kada se suočavate sa potpuno nepoznatim okolnostima! Uostalom, svaki igrač je donosio odluku za sebe. Ni moje nisu sve dobre, svaka odluka može biti dobra i loša. Ovo je jednostano nepredvđena situacija, te se nadam da smo naučili lekcije sa Adria Toura i da ćemo ih iskoristiti da nastavimo dalje na najbolji mogući način", zaključio je Španac.

Navijači, pogonjeni "gorivom" iz medija često misle da se rivalitet najbolje trojice tensiera sa terena izliva i u privatnu sferu, što je daleko od istine. Nikada Noleta, Rafu i Rodžera Fededera nećete čuti da otvoreno kritikuju jedan drugog, već se to uvek radi u četiri oka ako je potrebno. U suštini je i normalno da je tako, pošto dele isti hleb i žive od istog posla. A i moraju da se zajedno čuvaju od nadolazeće generacije.


tagovi

Rafael NadalAdria Tour

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara