(©Reuters)
(©Reuters)

Izner propušta AO: Ne želim da budem daleko od porodice

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.01.21. | 12:04

Amerikanac je nastupao u Melburn parku 12 puta u prethodnih 13 godina

Džon Izner poražen je u ponedeljak u četvrtfinalu turnira u Derlej Biču od Sebastijana Korde, a Amerikanac je nakon meča saopštio da se ove godine neće takmičiti na Australijan openu. Džon Izner i njegova supruga Medison Mekinli Izner imaju dvoje dece - dvogodišnju ćerku Hanter Grejs i jednogodišnjeg sina Džona Hobsa, od kojih ne žele da se odvajaju na duži period.

Izabrane vesti

„To uopšte nije bila laka odluka. Dugo sam razmišljao o tome, ali trenutno se osećam prijatno, smatram da sam doneo dobru odluku i radujem se povratku kući. U ovoj fazi svoje karijere i svog života uvek sam imao viziju da mogu da putujem sa porodicom. Naravno, to ne bi bio slučaj sa Australijom ove godine. Razumljivo je i zašto. Zaista je to samo situacija gde ne želim da budem daleko od porodice toliko dugo. Odlučio sam da ostanem kod kuće “, rekao je Izner.

Utorak, 21.05

(1.22) Hurkač - Harison (3.80)

Američki teniser imao je zamisao da sa porodicom putuje širom sveta po turnirima i poslednje godine na ATP turu učini zabavnijim.

„Rekao sam sebi pre pandemije da ćemo putovati svi zajedno što je više moguće i da ćemo putovanje učiniti što zabavnijim. Kada putujem po Evropi, nameravam da odsednem u najlepšim hotelima i od svega toga napravim zaista lepo putovanje, jer neću zauvek igrati tenis, u to nema sumnje. Svakako, trenutno mi tenis nije najvažnija stvar u životu. To je moja porodica".

Ističe Izner da će nastaviti da radi na sebi kako bi uvećao trofejnu kolekciju koja broji 15 pehara u pojedinačnoj konkurenciji.

„Ta što ne idem u Australiju ne znači da nisam posvećen, jer još uvek jesam. Zdrav sam, osećam se zaista dobro i nastaviću da brinem o svom telu. Kad se karavan vrati iz Australije, nadam se da će mi sezona biti maksimalno ispunjena“, zaključio je Amerikanac.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara