""
""

Jelena Janković: Povrede su mi uništile volju!

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.08.17. | 10:54

Teniserka priznaje da povrede “ubijaju” sve, odnosno da nije u stanju da izdrži napore nalik onima zbog kojih je predala meč u Vašingtonu

Malo je reći da je Jelena Janković razočarana. Ona je blago rečeno indisponirana zbog povrede koja ju je naterala na predaju meča Francuskinji Osean Dodan u Všingtonu. Srpska teniserka s tim u vezi priznaje da je povrede “ubijaju”, koliko fizički, toliko i psihički.
“Stvarno ne volim da kukam, ali sada sam stvarno došla do stadijuma da mi je teško da izdržavam napore. Evo igrala sam, dobila set, i onda ne mogu da nastavim da igram meč. Mene to boli, jer ja nisam tip koji voli da predaje partije. Uvek igram do kraja, ali stvarno ne mogu”, rekla je vidno potrešena Jelena Janković za Glas Amerike. Nakon toga, naša teniserka se požalila i na godine profesionalnog igranja tenisa. Čini se da sve na nju ostavlja ozbiljne tragove.

Izabrane vesti

“Znam da igram tenis, i to mi nije problem, ali ja sam izgubila i samopouzdanje, volju i motivaciju, uopšte sve zbog ovih povreda. Prošle godine sam imala dve rupture na pektoralnom mišiću, a ova leđa me već duže muče. Izgleda da je sad postalo dosta ozbiljnije, hronična upala. To je verovatno od 17 godina igranja na turu, na betonu. Rekreativni sport je zdrav, ali profesionalni sport nažalost nije”, rekla je Jelena Janković.

(Foto: Action Images)


tagovi

Jelena JankovićOsean Dodanpovrede

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara