Holger Rune (Reuters)
Holger Rune (Reuters)

Jezive pretnje smrću Holgeru Runeu: Dolazim po tebe, umrećeš od tupog noža

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.03.24. | 10:47

Zastrašujući mejl stigao na adresu majke sedmom tenisera sveta

Protekle sedmice Holger Rune nastupao je u Akapulku, gde je u polufinalu poražen od Kaspera Runda (6:3, 3:6, 4:6). Nekon poraza posle preokreta Norvežanina, majka sedmog tenisera sveta primila je zastrašujući mejl, a njegovu sadržinu objavila putem Instagrama i tako su pred oču javnosti dopale jezive prenje smrću upućene njenom sinu.

Izabrane vesti

„Ti je**ni kur**n sine. Čekam te. Pronaći ću te i zabiću ti nož u vrat, a onda ću ti odseći glupu glavu. To će završiti u svim vestima, biće to lekcija za ostale. Je*eni ološ. Dolazim po tebe. Umrećeš od tupog noža“, stajalo je u mejlu.

Aneke Rune je uz objavljeni sadržaj napisala: "Ako iko poznaje ovog idiota, recite mu da je protivzakonito pretiti smrću.“

Rune je novu sezonu počeo porazom u finalu Brizbejna od Grigora Dimitrova, potom je razočarao na Australijan Openu gde ga je u drugom kolu eliminisao mladi Francuz Kazo. U nastavku sezone dogurao je do polufinala Monpeljea gde je morao da preda meč Borni Ćoriću, u Roterdamu ga je kao druga prepreka zaustavio Ukrajinac Ševčenko, te je usledio Akapulko i poraz u finalu od Runda.


tagovi

Holger Rune

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara