Komentari na vest

Ko kaže da je gotov? Endi Mari u maratonskom meču eliminisao Beretinija

D

Dusan123321

pre preko 1 godinu

Kakvo srce ima endi,koliko mi je drago,e to je efekat Ivana Lendla,to mu je najveca greska karijere,tad kada su se razisli a marej je bio na vrhuncu i igrao definitivno najbolji svoj tenis(kada je dobio djokovica na wimbldonu)
g

gost02020

pre preko 1 godinu

slazem se sa vecinom komentara, ali njih dvojica su se razisli 2014 nakon serije "razocaravajucih" rezultata, tu pre svega mislim na to da nakon tog vimbldona 2013 (a misljenja sam da je i to finale dobio vise na publiku i novakovu stegnutost i losu igru (da ne kazem da je finale posmatrao i izvesni toma baksuz :) ), nije uradio nista, ni masters 1000 nije osvojio a na grend slemu je plafon bio cetvrtfinale. u te tri godine (2012-14) "samo" 3 velike titule (us open, vimbldon i majami). po meni je veci vrhunac (iako je 2>1 u grend slem titulama) imao 2015 i 2016 kada je radio sa morezmo, doduse u drugom delu sezone 2016 i sa (opet) lendlom, i kada je stigao do broja 1 na listi, uz 7 velikih titula (vimbldon, madrid, kanada, rim, sangaj, pariz, zavrsni masters), zasto ne reci i dva finala australije kao i finale garosa, sto pogotovo dobija na tezini kada se zna sta je u to vreme radio nole. lendl je nastavio da radi sa njim i u 2017 godini ali su tada vec krenule povrede da ga kidaju. i evo ih sada opet od 2022 zajedno.
D

Dusan123321

pre preko 1 godinu

Hm,ima istine u tome sto kazes ali mislim da je toj seriji losih rezultata prethodio i njihov los odnos koji je kulminirao prekidom saradnje,mislim da je svakako Ivan Lendl nesto najpozitivnije sto se desilo kod mareja,on je trenutno nazalost limitiran igrac ali smatram da ce mu ivan lendl pomoci da dobije igrace koje realno sa trenutnim stanjem tela ne bi mogao,jednostavno to je efekat ivana lendla,nikad nisam voleo mareja,apsolutno nikad,voleo bi da se vrati COME ON ANDY,COME ON!!!
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Legenda. Kolko i dalje ima u njemu zelje iako zna da fizicki ne moze da isprati vise od 3 meca na GSu. Momak i po.
p

prti

pre preko 1 godinu

Prvo Kirgios sad Beratini jos Fric da ispadne pa da se kostur skroz ocisti...
l

lepo videti ga opet

pre preko 1 godinu

bravo mari ali objektivno bilo je mucenje veliko da ga nije ona mreza na kraju ukakila ne verujem da bi izvukao to
M

Markizio123

pre preko 1 godinu

Ne toliko mreza, bio je bolji u taj brejku. Ona mec lopta za Beretinija se ne sme propustiti. Da Beretini zna da udari bekhend, uspeo bi da ga okrene