Kraj za Lajovića u Beču

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.10.20. | 19:31

Bolji je bio Italijan Lorenzo Sonego s 2:0 u setovima

Eliminisan je Filip Krajinović, eliminisan je sada i Dušan Lajović u prvom kolu turnira u Beču. Ako je Krajinović bio suštinski unapred prežaljen protiv Novaka Đokovića, onda su se Lajoviću davale veće šanse protiv Sonega, ali je Italijan ubedljivo dobio ovaj sudar - 2:0 (6:4, 6:3).

Možemo da konstatujemo da je Duci podbacio na ovoj utakmici, nije odigrao svoj najbolji tenis i to je Sonego znao da iskoristi.

Izabrane vesti

U mnogim statističkim parametrima je bio bolji. Imao je devet asova, naspram nijednog Lajovićevog. Iako je ubacivao manje prvog servisa, Italijan je imao veći procenat dobijenih poena na prvi servis, ali i drastično više na drugi, gde će Lajović morati da napreduje.

Sonego je znao dobro da tempira u ovom meču, uzeo je po jedan brejk u oba seta, a možda je i najvažniji detalj bio na 5:4 kada je Lajović servirao i nije uspeo da se održi u prvom setu.

Sonego će u drugom kolu igrati protiv Hurkača, a zanimljivo je da bi u eventualnom trećem kolu mogao da naleti na Novaka Đokovića koji je u tom delu žreba.



tagovi

Dušan Lajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara