Komentari na vest

Kraj za Osaku, ništa od medalje kod kuće

S

Suvajac

pre gotovo 3 godine

Vidi se da neki što ostavljaju komentare ne prate tenis, što čudi posebno u slučaju kladioničara, a posebno novinara koji je pisso tekst (neprofesionalno je napisati da je “plandovala” s obzirom na njeno medicinsko stanje). Devojka već neko vreme pati od ozbiljne depresije i anksioznosti, ide na psihoterapije itd. Upravo zbog toga se povukla sa R. Garosa - zbog tog problema nije bila u stanju da se pojavi pred medijima posle 1. kola (možete zamisliti koliko je to strašno), organizator nije imao razumevanje, kaznili je (verovatno je bacili u još veći bedak), i ona nije imala izbora nego da se povuče. Posle Wimbledon, ko zna, verovatno ista priča. Molim redakciju da koriguje tekst. Hvala.
N

N1204

pre gotovo 3 godine

Bitno je da na teren izlazi sa sluskama,ono kao ja sam NBA zvezda.

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Uz onoliki broj grešaka i nije mogla da pobedi, mada početkom drugog je delovalo da kreće da igra. Antipatična totalno i uopšte se na njoj nije videlo da joj je stalo do pobede.
H

Hahaahha

pre gotovo 3 godine

Zenski tenis treba ukinuti.

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Ona je antipatična, ali ima teniserki koje su ok meni je npr. jedna od omiljenih Kontaveit. Možda jer mi je jedna od lepših, a možda i zbog igre, šta znam.
I

Isfolirana Prevara

pre gotovo 3 godine

Obori mi tiket u 07 h. Užas !!! Devojku tenis očigledno ne zanima više. Zarađuje preko 25 miliona godišnje na osnovu ugovora. Izmišlja razne gluposti kako ne bi igrala na turnirima tokom sezone, a jutros se videlo,da je BAŠ zabole i za Olimpijske igre. Antipatična,odbojna.
@

@Isfolirana prevara

pre gotovo 3 godine

Zbog ljudi poput tebe, neko ko ima problema sa mentalnim zdravljem se neće obratiti bližnjem za pomoć, očekivajući ovakve osude. Čestitam, nisi ispao čovek.