Krajinović “zarobljen” u Dohi: Ne puštaju me iz zemlje, hotela, sobe...

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.03.21. | 15:24

"Prvo su mi rekli da ću ostati dva-tri dana dok ne dobijem dva negativna testa. A onda je došla informacija da ću morati da ostanem sedam dana. Nakon toga nova informacija je da moram da budem 14 dana u karantinu"

Teška i neobična situacija za Filipa Krajinovića. Naime, srpski teniser je u izolaciji u Dohi odakle ne može da izađe jer je njegov fizioterapeut Vlade Kaplarević pozitivan na virus korona.

Iako su mu urađeni testovi i dobio je negativan nalaz, Filip je prinuđen merama da ostane izolovan 14 dana.

Izabrane vesti

"Prvo su mi rekli da ću ostati dva-tri dana dok ne dobijem dva negativna testa. A onda je došla informacija da ću morati da ostanem sedam dana. Nakon toga nova informacija je da moram da budem 14 dana u karantinu. Ovde sam 12 dana, a peti dan sam u izolaciji. Njihova Vlada me ne pušta iz zemlje, ne pušta me iz hotela iz sobe", rekao je Krajinović u uključenju u jutarnjem programu "Prve".

Jasno je da ova teška situacija u svetu utiče na sve, pa i na tenis. Koji je, kako kaže Filip, izgubio čar.

"Izgubio sam motivaciju, moraju neke stvari da se promene, jer je tenis izgubio čar. Kad se završi ovo dolazim kući i sešću da vidim sa timom šta dalje. Bio sam dve nedelje zarobljen u Australiji, sad u Dohi. Nemam neku želju da se vraćam na teren, pa da mi se desi isto. Trebalo je da igram Majami, Monte Karlo, ali sad ću morati da promenim planove, jer ne znam u kakvom ću stanju biti. Ja nisam navikao na ovo da budem ovako, na jednom mestu", zaključio je Krajinović.


tagovi

Filip Krajinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara