Foto: Reuters
Foto: Reuters

Krajinovićeva osveta Rubljovu

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.05.22. | 20:19

Srbin eliminisao sedmog tenisera sveta (6:2, 6:4) i plasirao se u osminu finala

Filip Krajinović uspešno je preskočio i drugu prepreku u Rimu i savladavši Andreja Rubljova 6:2, 6:4 plasirao se u osminu finala.

Srpski teniser odličnom igrom uspeo je da stigne do pobede za samo sat i deset minuta igre čime se osvetio ruskom teniseru za februarski poraz u Dubaiju.

Izabrane vesti

Krajinović je odlično otvorio prvi set, sa dva brejka odmah je stigao do četiri gema prednosti, a vođstvo je potom rutinski očuvao i nakon samo 32 minuta borbe stigao do prvog seta.

U drugom setu 54. teniser sveta je sjajnim servisom ostavio rivala bez realne nade u brejk, te je gem osvojen na servis rivala pri rezultatu 1:1 bio dovoljan da posle Frensisa Tijafoa eliminiše i Rubljova.

Srbin je vezavši dve pobede konačno uspostavio kontinuitet na šljaci gde je pre Rima učestvovao i u Monaku, Beogradu i Madridu međutim uz skroman učinak od jedne pobede i tri poraza.

Odgovor na pitanje narednog rivala za Krajinovića je još u magli s obzirom na to da će se u borbi za osminu-finala Fabio Fonjini boriti sa boljim iz duela Pedro Martinez - Janik Siner.


tagovi

Filip Krajinovićatp rimMasters RimAndrej Rubljov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara