Komentari na vest

Krizni štab o Đokoviću: Dokumenta validna, poslata tog dana u kasnim večernjim satima

b

bezdalana

pre preko 2 godine

bravo!!!!! i ne sme se reći ni jedna loša vest javno o ovom čoveku!!!
B

Bane15

pre preko 2 godine

Dokumenta za ulazak u drzavu validna ali svejedno te deportujemo. Ah da...pravila su pravila. Koja jos normalna drzava postuje odluku vrhovnog suda. Nadolazi tama...potpuni mrak
G

Gost2022

pre preko 2 godine

Samo neka Australija deportuje Nola, to je najbitnije.
C

Citiram :

pre preko 2 godine

Činjenice samo činjenice | 14.01.2022 u 11:16 Ajde da se vratimo tri nedelje unazad tj kad je Novak prvi put objavio da je dobio vizu da igra AO. Tada se u svim srpskim medijima pisalo da je medicinsko izuzeće dobio zato što je kovid preležao u septembru (ko želi lako može da pronađe više desetine članka mnogim novinama i internet portalima gde se iznose ti podaci) i na osnovu te potvrde dobio vizu da igra za reprezentaciju Dejvis kup u Austriji. Isto tako doduše u stranim medijima pronašli su podatak da je imao i potvrdu da je dobio vizu na osnovu toga da je preležao kovid u julu i da je dva-tri turnira igrao i sa tom potvrdom. Kako stvari stoje Vlada Srbije njemu izdaje pozitivan test kad god Novaku zatreba. Pritom i premijerka u nekim intervjuima kaže da ne zna gde se testirao i ko mu je izdao potvrdu. Nažalost Novak je ovim činom naneo veliku štetu kako sebi jer je izazvao gnev navijača širom sveta koji će ga svuda vređati i zviždati, a verovatno i mnogim državljanima Srbije koji žive u inostranstvu koji će trpeti uvrede ili koji već trpe zbog njegove ludorije. Kako sada stoje stvari ukoliko izgubi spor i usledi deportacija sledi mu tri godine zabrane ulaska u Australiju i zabrana ulaska u zemljama EU na godinu dana. Ukoliko i dobije tužbu verovatno više neće moći da računa na vizu putem medicinskog izuzeća i moći će da nastupa samo vakcinisan a neće moći ni turistički da putuje i to uvećini zemalja.
G

Gost-ravnozemljas-sa-youtuba

pre preko 2 godine

kojeg srbina jos zanimaju cinjenice, retke samo.Istina, retke samo..Pa vidi gde nam se zemlja nalazi, lopov do lopova,smeju se ljudima u lice..
p

plavac

pre preko 2 godine

sad svemogući her morison može da zabranjuje ulaz i po drugim zemljama?kog ukusa mu je čizma?
O

Okk

pre preko 2 godine

Slažem se sve ali odakle ti to da neće moći da ide u EU na godinu dana ako bude deportovan?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

A gde je princ Albert od Monaka da stane u zastitu svog drzavljanina?!Gde su zastave Knezevine Monako u Melburnu?!
B

Borky

pre preko 2 godine

Boli sto najbolji sportista u istoriji Srbije navija za Zvezdu aaaa neka i treba?!
Z

Zabrinuti

pre preko 2 godine

E onda je sve OK. Nema sta. Autoritet, kako Gojkovica, tako i institucije u ime koje govori, eliminise svaku sumnju. Bice sve OK za Novaka.,
O

Ovo samo

pre preko 2 godine

znaci da je dokument originalan,a to dalje ne mora da znaci da je istina to sto pise na tom papiru
G

Gost90

pre preko 2 godine

Ako ga brani krizni stab, Novak ce pre u Hag nego AO. Ja ne znam cemu oni u stvari sluze.
G

Gost333

pre preko 2 godine

Postoji screenshot kada je Nadal objavio 21.dec da je pozitivan i u stilu "e, jbg". Već 30.dec njegova objava sa slikom kako već trenira u Melburnu za onaj "pred-turnir". Koliko je to dana ? DEVET dana i ozdravio i pušten u Australiju bez obaveznih 14 dana karantina, i šta ? Pa ništa, to je sve ok. Ovo ne pišem da nekog branim i sl, nego onima koji ne shvataju da postoje dvostruki aršini. Ali ništa novo, naravno.
T

Tako je

pre preko 2 godine

Nadal je ušao u zemlju iako mu nije istekao karantin ali prećutana je činjenica da je on obavestio nadležne tj tražio dozvolu pošto je imao potvrdu da je negativan da svojim privatnim avionom doputuje ranije i da odmah pri dolasku uputi u svoju iznajmljenu vilu i tamo provede ostatak karantina što mu je odobreno. Znači sve po zakonu.
q

qwertyuiop

pre preko 2 godine

@Gost333 Ti citas samo izmedju rediva izgleda.Nadal imao koronu ali je vakcinisan i oni ne idu u karantin 14 dana vec 7 dana.Ti si sam rekao da je 9 dana proslo znaci on je vec bio u karantinu.Meni se vise s**e od ovoga.Djokovica branimo jel je nas,a to sto krsi je*ani zakon to nista.
G

Gost747

pre preko 2 godine

Sere mi se vise od ovoga
J

Joakim

pre preko 2 godine

Idi primi vakcinu
t

tupav on

pre preko 2 godine

a tupava i Australija, on mulja a oni ne poznaju ni svoje zakone niti znaju sta hoce..

Delija

pre preko 2 godine

Stvarno ovo ocenjivanje komentara nervira, sve neki klinci na pozitivan komentar o NOLETU nalupaju minuse, mislim da nema smisla vise ni komentarisati!!! Mozart POPRAVI BRE TO!!!! JEDNA IP adresa 1 glas!!!
a

alex88

pre preko 2 godine

Nije mi jasno zašto covjek iz Srbije hoće silu na sramotu da udje u Australiju. Sve i da ga puste, ima da dozivljava torturu od strane gledalaca. Ovo je iritantno sto Novak radi. Umjesto da se dostojanstveno spakuje i podje kući. Iskreno, mislim da mu u buduce neće dozvoliti da igra na bilo koji veliki turnir.
G

Gostggdfg

pre preko 2 godine

sam sebe izbacuje sa turnira ..Niko do njega samoga..
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Onda ti prijatelju stvarno neznas sta je dostojanstvo. Covek se dostojanstveno bori za svoja prava. Ni sa cim nije nikoga ugrozio, prelezao je koronu, i po njihovim propisima, svako ko je prelezao koronu, ne moze da je dobije u naredih 90 dana. Takodje perijod inkubacije je prosao davno, sto znaci da ne moze da je prenese. A sto se tice dostojanstva, poslao je sve papire u Australiu, oni su mu uzvratili da su mu svi papiri uredni, i pozvali ga da dodje. I docekali su ga kako vec svi znamo. Pa drugar, sta je drugo nego elementatno dostojanstvo coveka, boriti se za svoje pravo, ako si 100% u pravu, i nemas nista da skrivas ili necega da se bojis. Ovde ti je problem australiska vlas, koja je umislila da moze da radi sta hoce i preko svojih zakona, i ovlascenja koje su dobili od svog naroda. I koja izigrava strogocu, da bi svima pokazala kako nema sale sa njima, kad mogu da rade ovu najboljem sportisti sveta, zamisli sta onda mogu da urade svakome ko bi se pobunio za svoja prava. Zato svi uz Noleta, da se dokaze istina, i da se izvinu coveku zbog svojih brljotina.
H

Hard

pre preko 2 godine

Djape, dostojanstveno bi bilo da nije tajio podatke. Nije samo on kriv, ali nije ni cvećka.