Lajović skupo platio jučerašnje napore

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.06.20. | 15:05

Nikola Milojević zabeležio i drugi trijumf na Adria Touru

Prvi meč drugog i poslednjeg dana takmičenja na beogradskoj stanici Adria Toura odigrala su dva saborca iz stpske reprezentacije, Nikola Milojević i Dušan Lajović po mora se priznati tropskim uslovima. Iako je uskočio kao zamena povređenim Damiru Džumuhuru Milojević nije doživeo poraz u dva odigrana susreta.

Zapravo njih dvojica nisu odigrala ceo već “pola” meča pošto je Lajović predao nakan prvog seta koji je sa 4:3 (0) dobio njegov suparnik.

Izabrane vesti

Nekadašnji prvi reket sveta u juniorskoj konkurenciji odmah je potvrdio ono što je indikativno za ovaj “kovid 19” format takmičenja, ali pre svega pravilo da nema prednosti u gemu, te je na samom startu napravio brejk, ali ga i potvrdio i duplirao.

Lajović se malo sporije zagrevao, što i ne čudi s obzirom da je juče odigrao dva naporna trosatna meča koja je izgubio, da bi na kraju prvog seta protiv Milojevića definitivno posustao. Povreda je bila jača od njega.

Duci je odigrao muški na Donjem Dorćolu i prava je šteta što završava takmičenje bez trijumfa. Ostaje nada da povreda nije ozbiljna i da će biti spreman za nastavak Adria Toura i to već sledećeg vikenda u Zadru.

S druge strane, Milojević je i pored stopostotnog učinka završio takmičenje u Grupi B gde će se na kraju današnjeg dnevnog programa, nakon kojeg od 20 časova sledi borba za titulu, Dominik Tim i Grigor Dimitrov boriti za finale.

Pre njih u nastavku programa slede konačni obračuni u okviru Grupe A: Filip Krajinović – Viktor Troicki i Novak Đoković - Aleksander Zverev.


tagovi

Dušan Lajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara