(©Reuters)
(©Reuters)

Medvedev: Kad si prvi na svetu, imaš mnogo hejtera

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.03.23. | 16:26

“Ima ih i Đoković, imali su ih i Rodžer i Rafa”, kaže Rus

Lepo je stajati na teniskom tronu, ali kao u izreci, tamo duvaju najjači vetrovi.

Okusio je to i Danil Medvedev, koji je jedno vreme bio prvi na ATP listi prošle godine, kada je Novak Đoković na silu svrgnut, jer mu nije dozvoljeno da igra na brojnim turnirima.

Izabrane vesti

I Rus kaže da se teško nositi sa svim pritiscima i iskušenjima koje nosi titula najboljeg tenisera sveta. Ali, svakako će pokušati da ponovo dođe u tu poziciju.

Pritisak nije lak, jer znaš da svi očekuju mnogo od tebe. Kada sam bio mlađi, bilo mi je zanimljivo da budem na društvenim mrežama, nekada sam znao i da odgovaram ljudima. Sada više to ne činim. Dodatna stvar kada postaneš broj jedan je što dobiješ mnogo hejtera. Novak ih ima mnogo. Imali su ih i Rodžer i Rafa. Stvarno ne znam kako je to moguće. To ne bi trebalo da se događa”, rekao je Medvedev.

Naučio je Danil lekciju kada je prvi put bio na tronu i veruje da će se u narednom slučaju lakše nositi sa svim okolnostima.

“Naučio sam da manje brinem o nebitnim stvarima i da se više fokusiram na sebe, na bliske ljude koji su oko mene, jer samo tako možeš da ostaneš normalan i veran sebi. Nemam za čim da žalim za sada”, poručio je Rus.


tagovi

Danil MedvedevATP lista

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara