Miomir Kecmanović (AFP)
Miomir Kecmanović (AFP)

Ni kiša mu nije pomogla: Kecmanović bez rešenja za Dimitrova

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.24. | 13:06

Srpski teniser masters u Monte Karlu završio porazom u drugom kolu od devetog tenisera sveta (4:6, 3:6)

Odlično je otvorio Miomir Kecmanović masters u Monte Karlu, preslišao na startu turnira bivšeg finalistu Vimbldona Mateu Beretinija, međutim ništa nije mogao da uradi u sudaru sa trenutno devetim reketom sveta, Grigorom Dimitrovim koji ga je danas, po nastavku meča koji je juče prekinut zbog kiše, savladao prilično lako rezultatom 4:6, 3:6.

Nije uspeo Miomir da preko noći pronađe rešenje za iskusnog Bugarina koji je ovog prepodneva nastavio gde je stao juče. Potpunu dominaciju je prikazao Dimitrov u dvodnevnom okršaju sa 66. teniserom na planeti i plasirao se u osminu finala gde ga čeka bolji iz duela Danca Holgera Runea i Indijca Sumita Nagala.

Izabrane vesti

Tako je Srbija ostala samo sa Novakom Đokovićem koji danas negde posle 14 časova igra meč osmine finala protiv Italijana Lorenca Musetija koji ga je lani na istom mestu izbacio.

Takođe, treba spomenuti eliminaciju četvrtog tenisera sveta, Danila Medvedeva kojeg je savladao sunarodnik Karen Kačanov u dva seta (6:3, 7:5). To, pak, ne treba posmatrati kao bog zna kakvo iznenađenje pošto je dobro poznato koliko Medved ne voli da igra na šljaci.


tagovi

ATP Monte KarloMiomir Kecmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara