©Youtube
©Youtube

Nije Nikola jedini Jokić u Americi

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.05.20. | 12:00

Studentkinja Džordžtaun univerziteta Katarina Jokić blista na teniskom turniru u Atlanti

Nemačka kompanija Exo-tenis prva je koja je pokrenula takmičenje i vratila beli sport na TV ekrane, ali i kladilačke liste. Pionirski pokušaj u Hegrenshauzenu pre tri sedmice probio je led i pokazao da se može takmičiti i po novim, epidemiološkim uslovima, pa je odmah usledio nastavak. Ovaj put, na drugom kraju sveta u Atlanti gde se takmiči i jedna srpska teniserka.

EXO TENNIS ATLANTA - PAROVI I KVOTE

Izabrane vesti


U pitanju je široj javnosti uglavnom nepoznata Katarina Jokić, studentkinja Džordžtaun univerziteta pred kojom su danas dva meča. U prvom od 16 časova po srednjoevropskom vremenu 22-godišnjakinja, trenutno 915. na WTA listi staće naspram domaće igračice, zanimljivo poslednjeplasirane na svetskoj lestvici, to jest 9.999. Karli Brigs. Srpska teniserka je imala odličan start sezone po tamošnjim čelendžerima, a sa tim je nastavila i na ovom turniru pošto je juče zabeležila dva trijumfa u dva meča. Ovde je njena pobeda jaka SIGURIZZA.


Njena naredna protivnica, sa kojom bi trebalo da se ukrsti oko 22 časa po "našem" vremenu, daleko je ozbiljnija od prethodne. U pitanju je Pejdž Meri Hurigan, Novozelanđanka trenutno 422. na svetu, koja igra izvrsno u Atlanti te je juče, prvog dana takmičenja ostvarila ubedljive pobede, zato je i držimo za favoritkinju protiv devojke rođene u Zrenjaninu.



tagovi

bet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara