Nina Stojanović (©Reuters)
Nina Stojanović (©Reuters)

Nina Stojanović: Samo ja znam kako sam se osećala...

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.08.21. | 17:03

Srpska teniserka prvi put o kraju nastupa u Tokiju

Od očekivanih radosti, srpski tenis je iz Tokija doneo – tugu. Novak Đoković ne da nije osvojio zlatnu medalju, nego nije doneo nijednu.

A, bio je i u mešovitom dublu na korak od odličja sa Ninom Stojanović. Nakon poraza od Karenja Buste u meču za bronzu u singlu, srpski teniser je odustao od dubla, uz objašnjenje da je povređen.

Izabrane vesti

Do danas se Nina Stojanović nije oglašavala tim povodom, tek je sada prvi put kazala koju rečenicu putem instagrama.

Samo ja mogu da znam osećanja sa kojima sam se suočila kada sam saznala da neću imati priliku da odigram najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri, za olimpijsku medalju. Takođe, prepoznajem koliko me je događaj Olimpijskih igara ispunio najdubljim emocijama i doneo mi mnogo sreće“, pisala je Nina.

Ona je dodala da joj mnogo znači sve vreme provedeno u Tokiju.

Želim da kažem da sam zahvalna pre svega što sam tu među svim najboljim sportistima u svetu. I bila mi je čast i privilegija da igram sa najboljim u istoriji našeg sporta, za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi uputili u ovom periodu. Hvala vam! Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju. Cenim svaki minut proveden u Tokiju“, poručila je Nina Stojanović.

Ona je u singlu eliminisana u drugom kolu od Marije Sakari.


tagovi

nina stojanovićtokio 2020Tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara