Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Nisu uspeli da ga slome: Đoković ostaje ne čelu Saveta igrača

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.08.20. | 16:19

„I moji treneri su se nadali da ću otići“, priznao Novak

Lomili su ga vetrovi sa Zapada u poslednjih nekoliko meseci jače nego ikad. A, udari su krenuli, pa ima i dobrih godinu i po dana. Ali, Novaka nisu uspeli da slome.

Najbolji teniser sveta ostaće na mestu predsednika Saveta igrača, možda i u inat onima koji su tražili od njega ostavku nakon problema koji su izbili oko Adrija tura.

Izabrane vesti

Priznao je Đoković novinarima na Sinsinati mastersu da je čak i u njegovom najbližem okruženju vladalo mišljenje da bi trebalo da odstupi, za njegovo dobro, da mu taj „posao“ ne bi odvlačio energiju i pažnju, ali je srpski as ostao pri svome.

I dvojica mojih trenera su se nadala da ću odustati, ali osećam da ne bi trebalo da ostavim sve što sam do sada uradio. Uvek sam spreman da priznam svoje greške, ali i pored mnogo kritika, smatram da imam podršku velikog broja kolega“, rekao je Đoković.

Srpski as, svetski reket broj 1, večeras nastavlja takmičenje na Sinsinati mastersu. Njegov rival u trećem kolu biće Tenis Sandgren, protiv kojeg je dva puta igrao u karijeri, oba puta 2018. godine i dobio je bez većih problema oba meča.

Ukoliko preskoči i ovu prepreku, Novak će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Jan-Lenard Štruf – David Gofan.


tagovi

Novak ĐokovićSinsinati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara