Komentari na vest

Novak Đoković: Izvinjavam se svima u Srbiji, žao mi je Nine, ali nije jedna nego više povreda

M

Mauro Tasoti

pre gotovo 3 godine

Bolo je tu nekoliko pogresnih stvari.Novak je OI izgleda shvatio kao zabavu sa slabom konkurencijom gde ce se prosetati do zlatne medalje.Pravio selfije,vodio navijanje,uzivao u statusu jednog od najvecih sportista sveta medju gomilom prosecnih sportista u izvinite na izrazu nebitnim sportovima.Ta opustenost i lezernost u odnosu na meceve koje je igrao na turnirima dovela je do ovog vruceg samara.Na kraju je ispao nefer prema partnerki u dublu sto mu je verovatno i najveci greh.
g

gargamel89

pre gotovo 3 godine

Neka je najveci svih vremena, ali da se kretenski ponasa kada god gubi to je istina.. Ispalis devojku koja je prvi put na OI, bacas reket, psujes, pljujes, uzas! Treba da ide u piramide da se popravi..
B

Boban1

pre gotovo 3 godine

Nemaš se ti šampione za šta i bilo kome izvinjavati,dešavaju se takve stvari. Za ono sto si uradio dosad za Srbiju i sve Srbe sirom sveta,niko nikada više neće!!!!!! Odmori se,osveži,skupi snagu uz svoju porodicu i onda nas još dve tri godine raduj sa pobedama a doci će i to zlato na kraju priče. Dosta je samo reci NOVAK DJOKOVIC!!!!!!!
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Zaprosi ga.
a

anageraldina

pre gotovo 3 godine

tako je. jedan poraz nije nista naspram svega sto je on uradio u tenisu i Srbiju, i sto ce tek uraditi, niko nece ni za sto godina. Novak, volim te, obozavam te :-)
C

Cipsi

pre gotovo 3 godine

Izvini se Nini, mi samo upalimo tv i gledamo meč, a ona je išla bezveze u Tokio da bi je ti odbacio kao krpu kad te smorilo takmičenje jer ne pobedjujes svaki meč.
C

Cipsi balio

pre gotovo 3 godine

Smeta ti Djole..
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

Druze, statisticki sve je tako ja njega kao sportistu ne umanjujem najveci je Srpski sportista ikada. Na licnom planu. Za mene je najveca sportska smotra Olimpijada, SP, EP... U njegovom slucaju eto Oi na kojima samo moze da igra zbog nacina sporta kojim se bavi njegov rezultat je jedna bronza i to je uspeh gde je predstavljao svoju zemlju. Slemove ono uzima licno kao Srbin kao sto je Jokic MVP u NBA ali to je licno priznanje. Nas to cini ponosnim jer je Srbin koji je ostvario to... Milica Mandic dve zlatne medalje na Oi tacka kraj...
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

A jel si ti cuo nekada za Dejvis Kup ili ATP kup? Ili ti to nije bas poznato nego samo lupetas…
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

@Pančo, Mogao si u mojim prethodnim komentarima da procitas da napominjem da je uzeo Davis Cup, Bronzu u Pekingu, Atp I to je to.. Imamo pojedinačno uspesnijih sportista od njega a ispraceni su tiho..
v

vlah

pre gotovo 3 godine

Nole ti si nas SVETAC i ne treba da se ikome izvinjavas ti si VELIKI i kad ti je najteze zato glavu gore i ides dalje. POZZZZZZZZZZ
G

Gost88

pre gotovo 3 godine

Tata srki ce biti mnogo tuzan...
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Хрвати обожавају Ђоковића јер промовише Хрватску и хрватски туризам. Још Зеко Иванишевић у ложи.
n

nine 85

pre gotovo 3 godine

ajte srbijo protiv tih botova cepajte pluseve, pokazite da ima vise srbije i srbstva nego albanaca koji stavljaju minuse, ajdeeeeeeee
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Svaka tebi Novače čast!!!
B

Baggio

pre gotovo 3 godine

Ne razumem nas Srbe.... Jokic ne ode na Olimpijadu-> udri po Jokicu boli ga dupe za Srbiju ide da jase konje.... Djokovic ode na Olimpijadu hoce da osvoji i u singlu i u mix dublu, dodje naravno emotivno i fizicki istrosen posle definitivno najzahtevnije godine u karijeri, i pukne i opet nam ne valja, sad je kriv sto je puko... Mozda je i trebao da uzme to Englesko drzavljanstvo, ne bi ga oni pljuvali nego bi ga svojatali i uzdizali samo sto je otisao na OI....
N

Nolo Monacanin

pre gotovo 3 godine

isto kao Mareja
a

anageraldina

pre gotovo 3 godine

ne shvataju Novakov uspeh cak da nista vise ne postigne (ili shvataju pa ne mogu da prihvate, jer njima je biti hejter glavna karakterna osobina)
S

Slobaaaaa

pre gotovo 3 godine

Toliko si toga doneo SRBIJI da sve patriote zajedno nece nikad! Samo napred!
P

Pančo

pre gotovo 3 godine

A šta je toliko toga doneo? Ja znam za Dejvis kup gde na nije igrao sam i za jednu bronzu sa olimpijade. Ako uporedimo šta su drugi teniseri doneli svojim zemljama od najboljeg tenisera sveta je stvarno skroman učinak, i to da ga ne uporedjujem sa drugim našim sportistima koji su Srbiji doneli pregršt medalja.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Ti Panco bas malo godina imas kad se ne secas osvajanja Dejvis kupa 2010. godine…ili osvajanja ATP kupa prosle godine. Ili ne pratis tenis pa samo hejtujes i lupas gluposti
a

anageraldina

pre gotovo 3 godine

ma panco ne prati tenis, ili lupendara samo, iz nesportskih razloga

Sliks17

pre gotovo 3 godine

Nole kralju!!! Nema sta da se izvinjavas!!! Hvala ti za sve, za sve divne pobede i prelep osecaj pripadnosti srpskom narodu. Ti si heroj i idol milionima... Glavu gore i zgazi ih sveeee
d

djoko car

pre gotovo 3 godine

Nemas se sta kome izvinjavati, ti si legenda!
Z

Zulu

pre gotovo 3 godine

Sve najbolje legendo. Biće bolje! Odmori se pa u napad na US open.
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

Uz postovanje za sve. Malo je kontradiktoran insistirao je da igra i dubl i onda je ostavlja pred borbu za medalju pod obrazlozenjem povrede. Ovo je foliraza iscedjen si ko limun umoran i ne igra ti se pod stresom si.. ali nisi trebao ni prihvatati dubl jer je ovo prema Nini uzasno. Novak jeste naas ambasador ali pod zastavom Srbije osim bronze u Pekingu i osvojenog Davis Cupa nema nista osvojeno. Dok je na licnom neprikosnoven nenadmasan.. I da je uzeo medalju uzeo bi je on kao on niti bi to bio plod nekog rada u Teniskom Savezu.. i to treba reći. Za mene je isto tako Ambasador Nemanja Vidic kapiten je bio mozda i najveceg kluba na svetu, titule klupske, LS, licna priznanja itd da i ne govorim. A istinski heroji su Vaterpolisti koji nema sta nisu osvojili a do ne tako davno nisu imali gde ni da se spremaju svojevremeno sam citao da su pred neko takmicenje isli u male bazene sa gostima obicnim kupačima. Tekvondistkinje i trener koji je prodavao stan i dizao kredit da bi ih slao na takmicenja. To su heroine i donele medalje. Ivana Spanovic takodje itd. Treba biti realan
P

Pete Maravich

pre gotovo 3 godine

Osim bronze i Dejvis Kupa? ATP Kup si zaboravio? Donesi ti zemlji medalju bar u smradu u dalj pa možeš da pričaš nekome nešto!!!
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

@Pete Maravich, Ne znam ko ti je prodrmao kavez. Kapiram da si jako sirov pa imas komentare shodno inteligenciji" osvoj ti u pljuvanju u dalj" i slicno.. Zasto mora neko nesto da osvoji da bi imao misljenje koje ne vredja nikoga. Ima sportista koji su doneli pod zastavom Srbije vise to je istina tacka. A ispraceni su kao mali i tiho bez euforije.
P

Pete Maravich

pre gotovo 3 godine

20 Grend Slem turnira (najviše u istoriji tenisa) pod svojim imenom naravno ali i zastavom Srbije pored (2 puta Bože pravde u Parizu, 6 puta SRBIN najbolji u sred Londona), zvanje najboljeg svih vremena u istoriji nekog sporta, olimpijska bronza, 3x četvrto mesto, Dejvis kup (tenisko Svetsko prvenstvo), jedno finale Dejvis kupa, ATP Kup (tenisko Svetsko prvenstvo novijeg formata). Procenat pobeda u mečevima direktno pod zastavom Srbije 95%. U pojedinačnim sportovima nema čoveka ko je više doneo uspeha Srbiji. Ekipni sportovi su stvar ekipe a ne pojedinca, i može se porediti sa ostalim ekipnim sportovima (vaterpolo i fudbal, košarka i rukomet itd), a i tu je teško naći boljeg, što i sami ti sportisti priznaju javno. Samo činjenice i ništa više.
a

anageraldina

pre gotovo 3 godine

ajoj makijane sto si ti neka cepidlaka, osim sto apsolutno ne shvatas sta je Novak sve postigao.
G

Gost1000

pre gotovo 3 godine

Ај бре више,терај се!!! Иди игарај за паре,фолиранту прљави!! Терајте се и ти и твој геј спорт!!!
D

Danijel gost

pre gotovo 3 godine

Sad je jasno zasto mu zvizde na svim stadionima.Mnogo losa osoba, unistio san Nini da se oprosti od tenisa sa medaljom na grudima. Ajde jednom u zivotu budi covek pa uplati devojci premiju za bronzanu medalju. Sve vise i vise gubis fanove po celom svetu.Mnogo si los covek, nmogo los.
P

Pete Maravich

pre gotovo 3 godine

Što bi se Nina opraštala od tenisa u 25 godina, pod br jedan? Pod dva, imala je singl ispala je u drugom kolu. Imala je dubl ispala je u prvom kolu. Da je u miksu igrala sa npr Kecmanovićem ne bi stigli ni do drugog kola. Treće, što nije juče malo povukla, da preuzme na sebe pritisak i težište igre, da bude neki odnos po zalaganju 80-20 u njenu korist u tom miksu. Dva puta brejk u drugom setu na njen servis. Nego kad je teško - Novak. Kad je Dejvis Kup, Novak mora 2/2. Kad je ATP Kup Novak mora 2/2. Kad je Olimpijada Novak mora 3/3. I on je čovek. Neka se i ostali malo potrude za zastavu Srbije a ne svi statiraju a Nole mora da ih šlepa sve. Dosta te demagogije. Kad ne ode, princ od Monaka. Kad ode, zašto nije uzeo zlato. Kad uzme zlato, zašto se prodrao na terenu. Sagnite mu se svi pljuvači kolektivno.
D

Dva

pre gotovo 3 godine

Legendo, uživaj, ma koliko zvučalo patetično - ti si naše zlato!
S

Svaka cast

pre gotovo 3 godine

Svaka cast Djokovicu. Nikome on nije nista duzan, a pogotovo nije Nini. Zahvaljujuci Djokovicevoj igri su stigli u dubl do pilufinala
e

esex

pre gotovo 3 godine

nema sta da se izvinjava...i da sve izgubi do kraja karijere niko nema pravo nesto da mu zameri.nikad necu zaboraviti da je ko mlad odbio avione i milione za drzavljanstvo britanije.neko je nole a neko seles monika.
a

anageraldina

pre gotovo 3 godine

tacno tako, ali u narodu je ili kratko pamcenje ili hejterstvo/zavist na uspeh. jad i tuga eto to su takvi
M

Mgk

pre gotovo 3 godine

Bravo kralju! Izasao si i borio se. Nisi kao neki jahao konje po Vojvodini…
F

Fontana9

pre gotovo 3 godine

Posto si ispalio Ninu za rodjendan da proba da osvoji medalju koja izmedju ostalog vredi 50000e ,sada budi dasa pa joj to uplati bar se malo operi.
n

nije on nista

pre gotovo 3 godine

ipalio limastu ninuru ona je u tu priliku za te evre i dosla zbog djokoviceve igre da se razumemo
E

Ej

pre gotovo 3 godine

Dat če ji pola milijona ,i tebi mesto kusura za šampon da se okupas
F

Fontana9

pre gotovo 3 godine

Moze Bencic iz Svajcarske da igra 2 meca i osvoji singl,pa posle igra dubl,ali zato GOAT ne moze
F

Fontana9

pre gotovo 3 godine

Lomi rekete ,baca rekete po tribinama,divljak ostaje divljak.a sto j eNinu ostavio na cedilu da ne igra tu je tek pokazao koliko j egovno.
N

Nolo dziber

pre gotovo 3 godine

Nije divljak nego dziber
M

Micas

pre gotovo 3 godine

Ne zila folirantu..
n

nine85

pre gotovo 3 godine

svi negativni komentari dobili pluseve, pozitivni minuse, kakva drzava takvo i ocenjivanje, DJokovicu legenda si ziva, da potraje tvoj tenis bar jos 5, 6 godina na vrhunskom nivou, hvala ti za sve radosti nase male drzave u odnosu na ceo svet, ovom prilikom cestotam i Jokicu, puno ste dali za nas, al mislim da mi ne zasluzujemo vas...
a

abcabc

pre gotovo 3 godine

Providna je ova povreda i predaja pa neka se ljuti ko hoće. Nina je izgubila šansu da se bori za bronzu, istoriju i penziju samo zato što su zverev i busta bili na nivou zadatka. A on je mogao i muški dubl da uzme da igra, jer što da ide kući sa samo dva zlata kad moze sa 3. Neka provodi po 10 sati dnevno na +40, plus posebni treninzi za sve kategorije što igra, plus da napravi selfi sa svim sportistima, organizatorima, kuvarima i ostalim članovima tog spektakla, plus konferencije i analize svih narednih protivnika i posle mu kriv djavo što nema od ničega ništa. Pa nije Nina kriva sto je umoran, što jeste svakako, ali je trebao jos da bude i plivač, atletičar, slikar i pevač.
V

Vini Gogniti!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Puna podrska za NINU!
В

Виктор

pre gotovo 3 godine

Краљу! Браво! Нека пси, нека лају. Идемооо, у инат њима!!!
D

Daca200

pre gotovo 3 godine

Nole ne volimo te zbog prvog mesta vec zbog toga sto si na svim drugim poljima broj 1. Glavu gore ti si pre svega uspesan sportista, muz, otac, sin.Lepo vaspitan i human i to te cini najvecim a jedna medalja ne. Ne zbog ovakvih pljuvaca koji su zeljni samo da hrane svoj ego.
N

Nolo Monacanin

pre gotovo 3 godine

Izvinjavam se svim gradjanima knezevine Monako sto nisam osvojio medalju,a nisam hteo da rizikujem da izgubim i u dublu...
D

Dell

pre gotovo 3 godine

Ne brini, obezbedio je tebi knez sendvič i 20 eura sa druge gomile, ne fali njegov porez
N

Nolo Monacanin,

pre gotovo 3 godine

Nolo je moralna gromada koja mudro cuti dok se spekulise da je dao pare za operaciju deteta,na njegovu veliku zalost otac deteta razresi misteriju,ljudina Nemanja Matic dao novac i trazio da ostane anoniman.Nolo i kmekavi tata srki,za vreme vladavine zutih,poznati uvlakaci Tadicevi, da bi se dokopali teniskih terena SC Gale Muskatirovic,sto im je i uspelo (sada tenis centar nolo) prava moralna gromada.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Upravo iz ovog razloga su mu svi suflirali da odustane od mix dubla, apsolutno svi i iz teniskog saveza i njegovog okruzenja i ostali sportisti pa cak i teniseri ali eto, inat ucinio svoje. Doziveo je emotivno praznjenje na wimbldonu a i fizicko, i onda dodjes na haoticnu temperaturu sa odvratnim uslovima gde moras biti kao britva a ti istrosen i jos hoces i singl i dubl meceve da igras. Zao mi je apsolutno, mislim da mu je ovo bila poslednja sansa za olimpijadu ali sam je kriv za ovo, preveliki zalogaj cak i za njega
B

Banana drzava

pre gotovo 3 godine

Brate najveci si tako da je sve ok samo gazi dalje
M

Micas

pre gotovo 3 godine

Najveci al samo za sebe !!!
M

Misha16

pre gotovo 3 godine

Veliki si Nole! Hvala ti za sve! Biće dogodine zlato u Parizu majstore!
P

Pančo

pre gotovo 3 godine

Koje zlato dogodine , o čemu ti to? Možda bude trofej dogodine u Parizu kad bude igrao za sebe jel tada vrlo retko gubi
G

Gost82

pre gotovo 3 godine

HVALA NA SVEMU LEGENDO , DRUZIMO SE PONOVO ZA 3 GOD.
K

Klikeri

pre gotovo 3 godine

Izgoreo od zelje. Za Novaka moze svasta dobro i lose da se kaze, mnogi ga vole, mnogi i ne bas... al niko ne moze niti sme da mu ospori patriotizam i zelju da proslavi Srbiju.
C

Cfc

pre gotovo 3 godine

Nije se povredio, već mu dubl nije prioritet, a i nije finale. Šta mu znači bronza u miksu u trci za Goat-a?
G

Gost909

pre gotovo 3 godine

Steta je sto nije tempirao formu za olimpijadu...
s

sto

pre gotovo 3 godine

bi tempirao formu za nebitno takmicenje covek je tempirao fenomenalno i uzeo 3 gs-a
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Kakvih ovde morona ima,pa niko od nas vise nece doziveti da neki srbin dominira ovakvim elitistickim sportom,Wimbldon ga je ubio i emotivno i fizicki,i onda dosao na vlaznost 100 posto. Ponistice ih u njujorku ponovo...
i

istina

pre gotovo 3 godine

kakvo crno dominiranje elitistickim sportom, pa jel ti stvarno mislis da se bilo ko na planeti osim lokalnih ispranih botova sekira oko toga ko ce da dominira
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Nema sta da se sekiraju ali je svakako medju popularnijim sportovima, zato tolike novcane nagrade i cesto su bas teniseri sportisti godine u svetu.
N

Ne daj se

pre gotovo 3 godine

Trebamo se mi tebi izviniti što te nismo spriječili da ideš na tu smotru i trošiš se džaba.Kad god osvojiš GS ili bilo koji turnir i tada stoji srpska zastava kraj imena.
P

Pančo

pre gotovo 3 godine

Stobom nešto nije u redu , ako ti je stvarno draže da Novak osvoji Gren slem a ne medalju na olimpijadi
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Novinari jedva cekaju da Djokovic pobesni ne bi li ga provocirali.Verujte da to jedva cekaju.I Medvedeva su pre 2-3 dana.Sta god da kazete bice izvuceno iz teksta i protumaceno na pogresan nacin.Ali, opet ponavljam da je sreca sto su brojevi na Djokovicevoj strani.Brojevi ne lazu.
P

Po tome

pre gotovo 3 godine

Koliko podrske dobija zbog ovog sramonog gesta, dje niko o onoj djevojci ne misli ,niti je pomenu, govori o tome kakav ste narod.
V

Vlajko5262717

pre gotovo 3 godine

Isti smo nardod kao i tvoj deda. Za dalje pokoljenja necu ni da pricam.
G

Gost555555555555555555555

pre gotovo 3 godine

Glavu gore majstore, ne moze svaki mec da se dobije. Zelja je bila tu, to je bitno. Ako tebi neko moze bilo sta da zameri treba da ga je sramota. Jos jednom glavu gore, zelim ti brz oporavak i u nove pobede, u rusenje novih rekorda, podizanje lestvice u nebeske visine. IDEMO!
G

Gostfdh

pre gotovo 3 godine

Svaka cast na trudu. Mozda bolje da je odustao od singla i da je probao u dublu, zbog Nine. U svakom slucaju, cestitke za sve nase sportiste u Tokiju.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Podrška apsolutna NAPRED NOVAČE

Milenko Ilic

pre gotovo 3 godine

Srbine svaka cast!!!! Bilo je uživanje gledati te....
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Djokovic uvek pravi istu gresku.Gubi zivce cim mec ne ide u pravom smetu.Baca reket i dere se.To jedva cekaju njegovi mrzitelji da ga onda provociraju u medijima i smeju mu se.Ne daj im ni trunku satisfakcije.Svoj bes zadrzi za sebe jer brojevi su vec na tvojoj strani.Tu mrzitelji ne mogu nista jer brojevi ne lazu, niti imaju emocije.
k

kao kakao

pre gotovo 3 godine

Ko bre lupa ove minuse na ovaj istinit i dobronameran komentar a na komentar nekog -ne xeri-plusevi ,a on ironican ,lici da je neko zaduzen pod komandom da lupa minuse.NAPRED NOLE APSOLUTNI SAMPION!
k

kmekavci i narikače

pre gotovo 3 godine

Kako misliš ko lupa minuse!? Pa grobarski paćenici samo zato što se Nole izjašnjava kao Zvezdaš. Zato uspeha videti neće i još dugo, dugo će da pate. Napred Nole Srbine
Č

Čačanin

pre gotovo 3 godine

MAJSTORE,ŠAMPIONE TI SI HEROJ I JUNAK I SRCE OVOG NARODA I ZEMLJE.Dao si i srce i telo da nas učiniš ponosnima i ulepšaš us..ne decenije života u našoj zemlji.Još više te volim i cenim posle ovoga.Ponosni smo na tebe.Neka te Gospod blagoslovi i da snage i zdravlja da ispuniš svoje snove i budeš i dalje čovek na ponos svoje porodice i naroda.Ne očajavaj i ne pravdaj se nikome ,nemas razloga.Neka te rane brzo prodju i živ i zdrav mi bio.
n

ne xeri

pre gotovo 3 godine

znaci igraces us open do tada ce proci
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

A bilo je fer kada je prihvatio da igra s njom? Sad odjednom nije fer… zao mi je Nine, ali bez Novaka ne bi ni imala priliku da dodje do polufinala i borbe za medalju… realno!
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

napred novace idemo dalje!❤️🇷🇸
S

Srbenda1

pre gotovo 3 godine

Troicki je takav idiot da nemam reči. Da se on nije javio i rekao kako Nole ne treba da igra dubl... Eto neka se druži i dalje sa njim.

А, da

pre gotovo 3 godine

Da mu je trebalo da igra jos protiv Buste, ili da se igralo na produzetke ili da se igralo u tri, pa i do pet setova, siguran sam da se ne bi zalio, nego bi stisnuo zube ulozio dodatni napor, do krajnjih granica i igrao. Jer, licni uspeh mu je bitniji, a kome od nas nije, nego li nacionalni u manje bitnoj kombinaciji po kome ga niko ne bi pamtio. Samo vratite snimak i vidite sa kojom je snagom i zestinom udarao lopticu i precizno pogadjao pri kraju meca?? Jel to moze neko tako, ko god se bavio sportom zna o cemu pisem! Da Busta nije sjajno servirao, Novak bi ga dobio jer je bolje igrao (sa povredom ramena)?!
N

Nex

pre gotovo 3 godine

Sta se skupilo bolesnika po komentarima moj Boze. Cekali ste, patili i konacno ste docekali da Novak izgubi neki vazan mec. Uzivajte otrovi. Ovo je vasih pet minuta a na US Openu cete opet patiti misevi. Sreca ce vam kratko trajati jer Nole ce biti najveci svih vremena iako i vec sada jeste. Inace, Nole care, nemas ti sta kome da se izvinjavas. Ti si nas ponos i dika. Pravi Srbi su uz tebe i kada pobedjujes i kada gubis.
N

Nisi

pre gotovo 3 godine

shvatio nista zato sto si kvaran nema tih para koje mogu da nadoknade medalju. Ovoliko negativnih komentara od strane lucemera ne zasluzuje jedna velicina kao sto je Nole. Ne razumem ljude koji ne shvataju da je neko odustao zbog povreda razmislite malo da je fit ili ti zdrav da budem jasan da li bi ovi od kojih je izgubio neko mogao i loptice na treningu mogao da mu donosi?
S

Sedorf10

pre gotovo 3 godine

Evo predlog za Noleta. cisto da ispadne fer prema ovoj maloj Nini. Uplati jos iznos tih 20-30 hiljada, koliki je iznos nagrade za bronzu. To je za tebe ko za mene 10 eura. A bilo bi fer prema njoj. Mala je bila na korak od medalje. Nekako nefer je prema njoj.
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Nagrada za bronzu je 50.000 evra.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Sedorf10-Mala je bila na korak od medalje,pa bio je i Novak.Imala je šansu i u singlu,zašto je nije iskoristila.Ne trebaju njoj nikakve pare,to bi svakom bilo ispod časti.Mogla je i ona da se povredi i da odustane,šta bi bilo da je ona odustali,ništa,ne bi se digla ovolika drama...Neka joj država da ionako ona deli nagrade....
M

Mr.

pre gotovo 3 godine

Sa ovakvim Novakom, koji je jedva stajao na nogama u trećem setu protiv Buste, ne bi uzeli ni set, pri tom igrali su protiv ozbiljnog para.. Tako da nista on nikome ne duguje, mala je dogurala do borbe za bronzu zahvaljujući Novaku, imala je sjajno iskustvo da igra sa najboljim svih vremena, već da mu budemo svi zahvalni što je tu već 15 godina kroz koje nam je doneo toliko radosti i učinio da našu zemlju predstavlja u nekom boljem svetlu, svaki put se odazvao za reperzentaciju, da ne govorimo koliko je pomogao ovoj istoj državi.. Ipak smo mi ti koji njemu dugujemo..
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Tako je Nolo!Dok si osvojio tvoju medalju nisi bio povredjen a sada jesi.
p

pacenice

pre gotovo 3 godine

Nolo?
Z

ZDj

pre gotovo 3 godine

Simo vidim da si dezurni pljuvac Novaka Djokovica ovde na portalu. Da ti NOLO ne smeta sto navija za Zvezdu ?
D

Dell

pre gotovo 3 godine

Pusti paćenika, grobarski sindrom. Neka je I Srbin, i najbolji na svetu svih vremena, samo da za Zvezdu ne navija. Naštelovao Josip blizance da podela Srbe, kao strug što je štelovao.
O

Ocekivano

pre gotovo 3 godine

Klasicni Djokovic
P

Pera111

pre gotovo 3 godine

Nole kralju, glavu gore, i da izgubis hiljadu puta ti si legenda, zaduzio si nas Srbe i Srbiju milion puta vec, glavu gore ljudino, ne osvrci se na hejtere bez zivota.
K

Kakva Nina ja sam bitan

pre gotovo 3 godine

Egoisticno, jadno i kao i uvek gde je poraz tu su izgovori. Uhvatio smenu generacija i naosvajao se titula, ubedljivo najruzniji tenis ikada. Nole je teniski atletiko madrid.
e

esex

pre gotovo 3 godine

ti si decko kompletna budala.
Д

Доки

pre gotovo 3 godine

Што се мене тиче ја сам за то да те дочекамо као да си све златне покупио.Колико уморан си хтео да што.више узмеш да би нас обрадовао.КРАЉИНО ЈЕДНА!!!!Мого си и ти као неки да пијеш лимунаду и малтретираш коње
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Znaci ne bi pobedili uigrane australce u borbi za bronzu bukvalno do sutra i pametno je bilo sto su povukli,a sto se tice Nine Stojanović to je bas antitalenat za tennis i znas sta su za nju Ana i Jelena one koje smo često pljuvali bukvalno bogovi,,,,,,
P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

Da se bavi plivanjem, Nolo ne bi mogao da zaalibi uzme povrede.
Z

ZDj

pre gotovo 3 godine

Simo zasto se svadjas sam sa sobom? Jedan bolesnik sa puno nikova.
D

DP

pre gotovo 3 godine

Ti si ponos Srbije! Naravno da svi imamo loše dane, da se nekad mora izgubiti, da svi volimo da pobedjujemo i da na neki način to i pravdamo. Zao mi je sto se tebi svaka izjava u porazu komentarise negativno jer smo mi kao narod napaceni, isfrustrirani,pokradeni, ubijeni u pojam! Vjerujem da si svestan toga i Znaj da te na kraju svega volimo i postujemo. Bori se lafe i dalje i predstavljaj nas kao i do sada. Sretno
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Nije trebao da igra uopste dubl kada je video da je vrucina i kakav je raspored skoro svaki dan se igralo i u singlu i u dubl konkurenciji znaci previse je pokusao i to mu se nazalost odbilo o glavu,,,,,A sto se tice meca protiv Zvereva ono definitivno nisu bila cista posla da razbijes nekog prvi set a da onako on postane bukvalno Supermen u nastavku meča,znaci kao da je nas igrac terao inat nasim dušmanima da im pokaze da nema nista unapred kako oni misle pa kukaju i cmizdre na RTS-u,,,,,,
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Treba uvek reci da nasa pustinja daje ogromne pare za osvojene medalje a neku crkavicu da se dodje do njih pa treba doci do Olimpijade i osvojiti,,,,A najkrvaviji su drzavni mediji koji upisuju svim nasim takmicarima medalju pre dok ni ne dodju na Olimpijadu a tako se to ne radi realno posto vrse pritisak veliki na sportiste zato ova dva dana onako placu i cmizdre na RTS-u,,,,
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Jesi cuo za znakove interpunkcije?
G

Gost222

pre gotovo 3 godine

TI SI ZIVA LEGENDA,NEK TE ZDRAVLJE POSLUZI,BICE OLIMPIJSKA MEDALJA.U TEBI KUCA VELIKO SRPSKO SRCE SAMPIONE.ZIVEO!!!
G

Gost1234

pre gotovo 3 godine

respekt za kralja ove igre
v

valdi

pre gotovo 3 godine

Dramica!
N

Nikola5901

pre gotovo 3 godine

Nemaš ti majstore kome da se izvinjavaš. Mi kao zemlja i narod nismo ni zaslužili te medalje. Žao mi je Nine, ali s druge strane, da tebe nije bilo ne bi imala priliku ni da bude u polufinalu. Glavu gore sad, pa po US open :)
D

Džentlmen sta to bese?

pre gotovo 3 godine

Ti decko ne igras za Srbiju, igras za sebe i svoju matematiku i to je to ! Ali u ovoj igri nisi bio sam,imao si saborca Ninu ! Da si izašao na teren i izgubio 6:0 6:0 ili predao meč niko ti ne bi reč rekao,ovako si dokazao zašto si sa razlogom omiljen u svetu ,a bogami i kod nas !
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Džentlmen sta to bese?-Inače smo poznati smo kao narod koji ćuti.Svaki meč koji izgubi psovke,uvrede itd.Devojka će imati još 2-3 prilike,tri pobede trebaju za medalji.
T

Trpadzija

pre gotovo 3 godine

Tipicno Djokovic,Cim ne ide odmah povrede,medicinski tajmauti,masaze,wci-i I poslije se cudite sto ga I pored svih titula ne vole..
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Koga boli uvo ko ga ne voli,svasta.Svaki srbin ga voli
B

Baggio

pre gotovo 3 godine

Bitno zato da ostalo teniseri to ne rade nego samo Djokovic... A da nije problem mozda sto je Djokovic Srbin koji je od nicega stvorio sve???
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Nole, Nole.... Razočarao si me. Uskratio si jednoj devojci san. Nina je želela da osvoji medalju. Mogao si bar da pokušaš. Baš mi je žao Nine. Ispao si loš....
M

Mardi

pre gotovo 3 godine

Druze imala je Nina priliku u singlu... ne moze Novak nije masina to je to uradio je sta je mogao nek se oporavi pa ide dalje
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Srxx-Ako je želela da osvoji medalju mogla se potruditi u singlu,što je tada nisi podržavao.70 posto vas nije ni znalo da igra singl.Devojka ima 25 godina,igraće na još 2-3 olimpijade.Vidiš da u dublu svako može osvojiti medalju,tri pobede trebaju....
@

@Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Podržavao sam je u tada, kao i sve naše sportiste. Novaka obožavam i žao mi je što mu se to desilo, ali mogao je makar da pokuša u dublu.
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Mislim da nece igrati ni na US Open u inat ovim nasim budalama koji su su mu upisali dva zlata cim se pojavio na Olimpijadi kao da niko drugi ne postoji na takmicenju,isto tako se uradilo sa basketašima,,,,,,A sto se osvajanja cetiri gren slema u toku godine ko jos to gleda i vaznjije je svakako zdravlje na prvom mestu,,,,,
H

Hrvoje

pre gotovo 3 godine

Ne sekiraj se, ovo je glupost od takmičenja, na dva dobijena seta, zašto se i odbojka na OI ne igra na 2 dobijena seta?
G

Gost+

pre gotovo 3 godine

Folirant
G

Gosthaha

pre gotovo 3 godine

Opet je kao bio povređen? Čim izgubi,on kao povređen
Д

Делије Х-Нови

pre gotovo 3 godine

Нико као ја не зна да те воли,никог као мене твој пораз не боли...
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Samo napred majstore. Zlato na olimpijskim igrama ce doci kao kruna na tvoju izvanrednu karijeru,sto bi se reklo kao slag na tortu. Sada US Open,pa onda AO i tako redom a olimpijske osvajas za odlazak u penziju. U knjige ime da te stave,kao tenisera da te izucavaju. Predmet u skolama ce se zvati Novak Djokovic. Ziv i zdrav bio. Sve najbolje ti zelim
v

valdi

pre gotovo 3 godine

Buahahahah
B

Belivule

pre gotovo 3 godine

Kad pobedjuje svi ga slave, kad izgubi ili odustane iz zdravstvenih razloga svi ga pljuju i osudjuju. Nadal i Federer nisu uopste otisli na OI, on je kakogod izasao na teren. To je nas narod kome nikad ne mozew ugoditi. Tuga kakav smo narod. Ziv bio, Nole.

CZV Zvezda

pre gotovo 3 godine

Ja ne mogu da verujem koliko ste vi mali i zlobni ljudi. Sta ste vi ucinili za svoju zemlju? Gde ste? Ko ste? Zna li vas iko sem mame i tate? Treba da stojite mirni pred ovim covekom!
s

stoka smo od naroda

pre gotovo 3 godine

Tako je,sitne duse bez zivota.Nadal i Fed nisu ni dosli
T

Tvorza

pre gotovo 3 godine

Nole ,osvojices zlato u Parizu! A do tad ces imati 26 GS!!
G

Gost33

pre gotovo 3 godine

Хвала Ђоковићу!Хвала највећем Српском спортиси од кад као народ и Земља постојимо!Главу горе Новаче и напред у нове победе!
K

Kobilica maja

pre gotovo 3 godine

"Tenis je individualni sport, tako da je jedini krivac za bilo koji poraz u meču sam teniser, da ne pravimo neka sada besmislena opravdanja ovde. Meni lično, nisu jasni ljudi koji se poistovećuju sa uspesima i neuspesima tenisera i svaki njihov uspeh i neuspeh doživljavaju lično, jer teniseri, pre svega, igraju za sebe. Ne, ne igraju za državu i narod, već za sebe. Medalje i pehari će krasiti njihove vitrine, sav novac koji osvoje je samo njihov i neće ga deliti sa narodnom masom. Ja razumem da je radovanje sportskim uspesima, na žalost, možda i jedino preostalo nama koji živimo u ovoj prelepoj zemlji koju su nam političari uništili svojim nesposobnim vođenjem i da tapkamo u mestu u svim segmentima već 30 godina.. Ali, ja bih lično menjao sve uspehe tog nekog tenisera za standard života tipa Norvežana.." Nisu moje reci, kopirao sam samo, ali poenta je jaka..
G

Gostiona

pre gotovo 3 godine

I samo pogledaj da ti je saldo minus/plus negativan i bice ti jasno koliko je duh ovog naroda u unisten
m

mali savo

pre gotovo 3 godine

jedini normaalan komentar
G

Gostionica

pre gotovo 3 godine

Ma ko moze sto da mu zamjeri, dobdo bi bilo da je twnpirao formu za olimpijadu ali mu to nije prioritet...
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Ne bas narocita pauza pred turnir, teski uslovi zbog histerije oko korone i ti uzmes pored singla i mix dubl.. Debelo si se preracunao i polakomio, kao da su ostali amateri potpuni, pa ces na pola gasa da ih pocistis.. Steta za propustenom sansom, svi smo se nadali tom zlatu koje jedino fali, ali hvala na ulozebom trudu, nema se sta zameriti coveku.
B

BlackAndWhite

pre gotovo 3 godine

Ma, marš, bre!
M

Maximilijan

pre gotovo 3 godine

Decko budala nije slihta se narodu.Gde su bili da daju pare kad ste placali kamatu?Nije trebao ni da ide.Kakva olimpijada i sport za reprezentacije.Pola reprezentacija crnci po Evropi i to reprezentacije.Idi spavaj i igraj za sebe.Srecno Noki najjaci si
S

Semir O.

pre gotovo 3 godine

Čekam da mi dođeš da vidiš novi tunel što sam iskopao a lijepo je vrijeme možemo šehetati bosi po travi grlit će mo drveće i pasti zravu sve će to posmatrati naši Visoćani i slati ti selame.
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Srbija nikada više neće imati sportistu kao što je Nole! Da smo svi mi bar pola dobri kao ti, ovo bi bila mnogo lepša zemlja! Veliki si Nole!
N

Ne razumem

pre gotovo 3 godine

Da smo svi ljigavi foliranti bilo bi nam bolje?
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Srećom nismo svi kao ti! Podrška za Noleta, a vi ljigavci ćete vrlo brzo pisati hvalospeve za najvećeg sportistu Srbije. Budite sigurni u to!

nikola.p

pre gotovo 3 godine

Ништа, ништа... идемо даље! Српски херој, витез савременог доба! Даће Бог доброг здравља и видимо се у Паризу. Само је још то преостало...даће мили Бог! Главу горе, само напред, идемо храбро и јако!
T

Trn

pre gotovo 3 godine

Sada svi u kukanje...samo vam je pokazano gde vam je mesto...tocka
G

Gost11111

pre gotovo 3 godine

LEGENDO,IDEMO U NOVE POBEDE !!! MAKSIMALNA PODRSKA !
O

Oooooopaaaa

pre gotovo 3 godine

Nolomani traže da se proglasi dan žalosti kolko sutra.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Jedan, jedini i neponovljivi NOVAK ĐOKOVIĆ !!! PONOS SRBIJE I SRPSTVA .
G

Gost72276184

pre gotovo 3 godine

Nismo mi dostojni ovog coveka...
G

Ganzibell

pre gotovo 3 godine

Sad ga docekajte kao da je osvojio sve! Zasluzio je!
S

Samo jaaaa

pre gotovo 3 godine

Do polufinala osmeh,nema povrede posle toga za bronzu nema povrede,sto nepovuce sa igre za bronzu samostalnu nego sad povrde,ihhhh
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Samo jaaaa-A možda je čovek pao i povredio se u polufinalu.Eto razloga zašto je odjednom njegova igra stala.
D

Del.p

pre gotovo 3 godine

Nole.ja te volim i moja porodica te voli šta god učinio,a do sada su uradio više nego bilo koji drugi Srbin za svoju Srbiju.srecno na US Openu kralju,care,imperatore
P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

Opet povreda, kad god izgubi, princ se zali na povredu. Sto se nije zalio na povredu kad je pobedio Nisikorija, ili Fokinu, ili one likove pre Fokine?? I posle se neko pita kako i zasto neko moze da mrzi ovog lika. Poredjenja radi, Fedeks i Nadal se nikad nisu zalili na povrede posle poraza, to im nikad nije bio izgovor. Veliki ste Rafo i Rodzere, kod mene je odavno jedan od njih postao GOAT.
B

Boki089999

pre gotovo 3 godine

F....k..g Hater
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Kod tebe ? A ti si neki veliki ,,strucnjak za tenis,, ? Ajde na dipr. Nadal i Federer nemaju izgovore ??? Kako da ne.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

ti si jedno smeće
G

Gost22344

pre gotovo 3 godine

Dobro bolje i povreda pa da se odustane a ne kao ona tvoja Svajcarska p. da bezi iako mu nije nista.. Pozz... Znam da boli onih 40-15 u dva navrata
S

Slaba odbrana

pre gotovo 3 godine

Pentraksi-Ti znaš šta su Federer i Nadal govorili posle poraza,da nisi njihov prevodilac.Taj Nadal je večito povredjen otkad ja pratim tenis,stalno neke povrede,kolena,stomak,ledja itd.Na Rolan Garou prošle godine je imao problema sa stomakom,osvoji on Rolan Garos,na Australiji ove godine se žalio od prvog kola da ga bole ledja,rasturio sve do četvrfinala i poraz Grka,posle toga se čudio kako je Djoković povredjen osvojio AO.Federer je predao meč za titulu Djokoviću,nedavno se povukao sa R.Garosa iako mu ništa nije bilo,fina neka gospoda...
k

koske123

pre gotovo 3 godine

On je više uradio za Srbiju nego svi mi što komentarisemo ovde. Tako da sutra ostavi reket svi će znati ko je bio Novak Đoković.
J

Jag har

pre gotovo 3 godine

Novak je hteo da uradi nesto spektakularno. Posle naporne sezone zamislio je jos da donese dve zlatne medalje sa OI. Precenio je sebe, ipak nije supermen vec samo covek. Ceo tim je bio protiv da on igra singl pa odmah dubl. On je insistirao, nije uspeo i sta sad. Nazalost bio je jako blizu, jedan los dan je odlucio. Ali svaka mu cast. Covek je milijarder, ne mora ovo da radi. Dok drugi cetkaju konje u Somboru, potpisuju stranacke clanske karte, on bi igrao i padel tenis posle singla i miksa ako treba za Srbiju. I na kraju je bio vise slomljen nego u bilo kojem drugom izgubljenom polufinalu u poslednjih 10 godina, sto znaci da mu je ovo bilo nesto posebno i da je hteo nesto posebno. Glavu gore Nole. Da su svi ljudi kao ti zivot u ovoj zemlji bi bio bajka. Nemas cega da se stidis danas.
F

Firga

pre gotovo 3 godine

Ne tropaj.
D

Deki.vet

pre gotovo 3 godine

Veličina 🙏
S

Stameni Milos

pre gotovo 3 godine

Ti ces uvek biti nas najveci sampion koga smo ikada imali. Hvala na svemu....uzeces zlato na Olimijskim igrama u Parizu!
s

sh

pre gotovo 3 godine

Legendooooo i da više nikad ne igraš ti si najbolji
K

Kit Ket

pre gotovo 3 godine

Jake mi legende, odmah se hvata za povredu. Fuj.
s

sh

pre gotovo 3 godine

Javi se kad budeš sa 33,34 god igrao po nekilo sati svaki dan tenis i kad budes najbolji na svetu
b

boki089999

pre gotovo 3 godine

Legenda si bio I Legenda ostao. Najveci si!! Meni je zao sto nisi uzeo barem tu Bronzu. Bice Zlata samo zdravlje je najbitnije US Open to je cilj i jos po neki Grandslam. A na kraju uzmi to zlato pa penzija No. 1
b

bravo

pre gotovo 3 godine

Koliki je covek, dace Nini novcanu nagradu za medalju iz svog dzepa sto posto
K

Kojadin

pre gotovo 3 godine

Nije sve u novcu pa i da joj da taj novac. Oduzeo joj mogućnost da se okiti medaljom. I to juče u polufinalu. Puko je i fizički i psihički i izgubili su meč od Rusa.Pobedom bi imali zagarantovano srebro.
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Novace burazeru, godinama dovode upitanje tvoje navodno foliranje kad ti ne ide, nisam nikad u to zalazio, ali prvi pit mislim da se bojis jos jednog poraza i gubitka i te dubl brone, da je to jedin irazlog zasto si sad odustao.
T

Teorija

pre gotovo 3 godine

Treba ispitati ko ga je nagovorio da učestvuje na igrama, kada mu je US Open u fokusu, kao nikad do sada. Da li je to neko iz vrha države. Zlatna medalja bi razgalila široke narodne mase i stvorila dodatan privid kako je Srbija moćna pod čvrstom rukom sadašnjeg vladara.
D

Djole...

pre gotovo 3 godine

Nole svaka tebi cast,lud je onaj ko bi tebe osudjivao za bilo sta.Narodski receno ova dva pajsera je toliko sra*o da se protiv toga nije moglo.U poslednjem gemu idiot pogodi(danas) 16 prvih servisa uzastopno-ceo zivot gledam tenis i to nisam video.Onaj konj juce servira 220 na sat i ima 80% prvog servisa-pa to ti je da ti se zivot smuci. a obicno ima 10 i vise duplih servis gresaka a juce jednu msm... zaboravi sve to Nole ugazices ih sve na US openu.
F

Filip92

pre gotovo 3 godine

Ti si naš večni šampion,da si ti nama živ i zdrav pa da uzmeš taj US Open!
G

Gost555

pre gotovo 3 godine

Uzece US open ako mu dozvoli Sale Zverev.
F

Fulgas

pre gotovo 3 godine

Samo napred šampione!! Glavu gore fino odmorit pishicki i fizicki i sve snage napadat us open!! Mi smo uz tebe! G.O.A.T
g

gost123

pre gotovo 3 godine

Glavu gore Novace, i da ne osvojis nista vise do kraja karijere ti si nesto najbolje sto je Srbija ikada imala
E

E!

pre gotovo 3 godine

Licno mislim da on OI uopste nije imao uplanu da igra, da je vise otisao na OI na silu sto se kaze, kad je video kao je Jokic prosao kod naroda, nije zelo takav tretman, da je on tu zelo da bude i da je foksuran uzeo bi Zlato...
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Освојио Ноло дрвену медаљу која сија као злато!
A

AP 11

pre gotovo 3 godine

Jadan li smo narod kada ovakav patriota, sportista i veliki ambasador nase drzave mora da se izvinjava nama, za neosvojenu medalju. Glavu gore junace bice medalja na sledecim OI, samo nrka te zdravlje i sreca pogledaju, ti si najvise od svih nasih sportista zasluzio! Ziveo Novace, Zivela Srbija!
G

Go

pre gotovo 3 godine

Nole ti si naš šampion !!!
O

Okei

pre gotovo 3 godine

A do us opena ces cudesno ozdraviti..
S

Srbija!

pre gotovo 3 godine

Ti majstore nemas kome da se izvinjavas u Srbiji ni za sta. Dao si poslednji atom snage, i ovog puta nazalost nije bilo dovoljno. Ne sme tebi niko nista da zameri posle ovakve sezone, mogao si kao Jokic da otkazes da bi bio spreman za ostale turnire, ali si stegao zube, dosao i odigrao. Sada lepo odmor, saniranje povreda, pa da se vidi sta i kako. Ne moze uvek sve da ide po planu, to je zivot
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Iscrpljenost i umor to jeste ali povreda tesko.Gledam tenis oko 20 godina i uopste mi ne lici na povredu ramena.Da je to u pitanju on ne bi mogao da servira.Jednostavno, povreda ramena mnogo utice na to. Zbog povrede ramena se povukao sa US Open 2019.
Z

Zaratustra

pre gotovo 3 godine

Ma ti sve sportove i "sfere" pratis, od tenisa, preko bocanja, odbojke, atletike, nauke, do politike, medicine, epidemiologa, poljoprivrede, i sve domace portale pratis i posecujes, nije mi jasno kako onda stizes i sportska takmicenja da gledas. Jedino ako tvoj dan ne traje 34 sata.
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Profesionalna deformacija.Posao mi je da nadgledam i pratim.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Svi smo uz tebe novace, glavu gore! Doneces nam to zlato, sigurno. Videlo se da jedva dise od umora, dao je koliko je mogao. Nije bilo srece, a i ona je potrebna za uspeh.
S

Steve Gost

pre gotovo 3 godine

Kapa dole Nole. Samo da se oporavis do US Opena i rokaj. Ne slusaj komentare kauc kriticara...
D

Damir92

pre gotovo 3 godine

Nole u Parizu uzimas zlato ove godine nije bila sudbina. Sada spremi se dobro za usopen i budi deo istorije. Vec si sada najveci na svetu. G.O.A.T.
G

Gostinho

pre gotovo 3 godine

Mnogo ga postujem i cenim.Normalno da je za mene najveci svih vremena, ali zasto jednom be izađe i kaze protivnik je bio bolji???Dok je pobeđivao nije pominjao povrede