""
""

Novak otkrio svoje „osvajačke“ muke: Svaki put kada vidim tatar biftek setim se prvog sastanka sa Jelenom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.01.16. | 20:17

Srpski as ekranizovao detalje svog prvog sastanak sa sadašnjom suprugom Jelenom

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u organizaciji vinarije "Džejkobs Krik" objavio je kratak film o upoznavanju sa izabranicom njegovog srca Jelenom.

Izabrane vesti

Srpski as je tada imao svega 18 godina i na svaki način je želeo da impresionira svoju današnju suprugu, ali se na tom putu susreo sa dosta poteškoća.
"Iskreno, osetio sam se nervozno jer sam se vratio u svoju 18. godinu, u sportski bar u Monte Karlu, gde je preko puta mene bila najlepša devojka koju sam video, a koja je sada moja voljena supruga i majka našeg sina Stefana", rekao je Novak, a potom ispričao detalje, koji su sada zvanično i ekranizovani.
"Restoran u koji sam je odveo u mojim očima je predstavljao ekskluzivno mesto, ali u njenim baš i ne... Znao sam da voli biftek, pa sam joj naručio jedan. Nije to bilo ono što smo očekivali i zvali smo konobara da nam objasni zbog čega biftek nije dovršen", rekao je Đoković.

Ipak, usledilo je objašnjenje da je naručio tatar biftek, koji se servira hladan.
"Znam, odgovorio sam konobaru, ali naravno da nisam znao. Sad svaki put kada vidimo tatar biftek, setimo se našeg prvog sastanka", otkrio je Novak.


tagovi

Novak ĐokovićJelena Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara