Mari, Đoković, Federer i Nadal (©Reuters)
Mari, Đoković, Federer i Nadal (©Reuters)

Novak: Pamtiću doveka deljenje terena sa teniskim legendama; Mari: Velika trojka i jedan klovn

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.22. | 19:55

Članovi velike četvorke trenirali zajedno u "O2 areni"

Na Lejver kupu u centru pažnje biće Rodžer Federer. Oprostiće se švajcarski as, dubl meč sa Rafaelom Nadalom biće mu poslednji u karijeri, a u Milenijumskoj kupoli kraj Temze okupiće se velika četvorka.

U londonskoj “O2 areni” naći će se najbolji od najboljih, velikani “belog sporta”. Rame uz rame stoje Rodžer Federer, Novak Đoković, Rafael Nadal i Endi Mari, teniseri koji su u ovom veku pokupili najveći broj grend slem titular. Gotovo sve koje su bile u opticaju.

Izabrane vesti

Najveći rivali iskoristili su slobodno vreme provodeći ga zajedno, evocirajući uspomene… Bilo je mnogo epskih bitaka.

"Zahvalan sam na jedinstvenoj prilici da budem na istom terenu sa mojim najvećim rivalima i legendama ovog sporta. Ovo je momenat koji ću doveka pamtiti. Hvala Lejver kupu koji je omogućio da se nas četvorica udružimo. Radujem se narednim danima gde ćemo uživati u odličnim tenisu i proslavljanju izvanredne karijere Federera", ostavio je poruku Novak Đoković na društvenim mrežama.

Novak, Rafa i Endi biće svedoci Fedeksovog odlaska u penziju, a škotski teniser se pre fantastičnih mečeva našalio na svoj račun.

“Velika trojka i jedan klovn. Ovakvi treninzi se ne viđaju često. Apsolutna je privilegija deliti teren sa ovom trojicom momaka poslednji put”, napisao je Endi Mari ispod slike na kojoj se nalazi sa trojicom najtrofejnijih tenisera u ovom milenijumu.



tagovi

ATPLejver kupRodžer FedererNovak ĐokovićRafael NadalEndi Mari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara