Ben Šelton i Novak Đoković (© AFP)
Ben Šelton i Novak Đoković (© AFP)

Novak se prisetio spuštanja slušalice: Nije se ponašao na pravi način

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.01.24. | 00:34

Novak Đoković pričao o čuvenoj proslavi posle pobede nad Benom Šeltonom prošle godine na US Openu

Ben Šelton, mladi Amerikanac koji je u ovom momentu više poznat po proslavi i gestikulacijama nego po rezultatima,koji doduše postaju sve bolji. Sada već svi znaju o čuvenom "spuštanju slušalice" koje je Novak Đoković prekopirao nakon što je pobedio Šeltona prošle godine na US Openu. Čitava priča sada dobija nove detalje.

Mnogi su ga tada pitali zbog čega je prekopirao proslavu Amerikanca, a Đoković nije hteo da diže previše prašinu oko toga, istakao je da mu se samo proslava svidela.

Izabrane vesti

Ipak, jasno je bilo da je nešto drugo u pitanju. Danas je Novak u izjavi koju je preneo francuski L’Ekip,objasnio kako je do toga došlo

"Reakcija je bila uperena ka njemu. Nije se ponašao na pravi način, s poštovanjem, na terenu, a i pre meča. Ako neko sebe smesti u tu nesportsku "zonu", ja odgovorim”, rekao je Đoković, koji u nedelju kreće u odbranu trofeja u Melburnu, a od devet sati prvi rival biće mu Hrvat Dino Prižmić.

Ben Šelton je posle prošlogodišnjeg meča govorio o tom činu Novaka, gde je rekao da mu to i laska.

„Ne volim kada sam na društvenim mrežama i vidim kako mi ljudi govore kako mogu ili ne mogu da slavim. Ako pobediš u meču, zaslužuješ da radiš šta god želiš... Uvek sam slušao o tome da je imitacija najiksreniji oblik laskanja“, rekao je Šelton.

Đoković će u Melburnu pokušati da osvoji 11. trofej, ukupno 25. grend slem u karijeri.

Ono što je posebno zanimljivo je da bi Ben Šelton mogao da bude rival Novaka Đokovića u osmini finala. Ipak do tada ima još mnogo vremena, ali bi definitivno bilo zanimljivo videti ih ponovo na terenu.




tagovi

Novak ĐokovićBen Šelton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara