Novak Đoković u suzama (©Starsport)
Novak Đoković u suzama (©Starsport)

Novak se u suzama oprostio od Beograda

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.06.20. | 17:35

Emotivni trenuci na TC Novak

Pošto je propusto šansu da se plasira u finale “njegovog” Adria Toura, mada je pobedom od 2:1 nad Aleksanderom Zverevim tu privilegiju obezbedio Filipu Krajinoviću, Novak Đoković više nije mogao da izdrži. Suze su same krenule, ni on ne zna zašto.

Izabrane vesti

Bitno je dajedan od naših u finalu. Bilo je stvarno emotivno poslednjih nekoliko dana zahvalio bih se svima koji su podržali događaj. Emocije su me savladale, ne znam šta je. Nije toliko da sam hteo da igram finale. Volim vas sve, hvala puno” kroz jecaje je govorio veliki as.

Podsetimo, Đoković je u poslednjem kolu prve faze takmičenja sa 2:1 savladao Aleksandera Zvereva, ali kako mu je bila potrebna pobeda od 2:0 u finale je otišao Krajinović. Nisu naravno suze krenule zbog poraza na turniru egzibiciono-humanitarnog karaktera. Emocije su to. Retko Novak ima priliku da igra u Beogradu. I očigledno se uželeo.

Uželela se naravno i publika. I pamtiće ovaj turnir. Ne zbog rezultata, to je najmanje bitno. Već zbog prilike da posle dugo vremena pozdravi najboljeg tenisera sveta.


tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara