Novak sa decom nakon meča (AFP)
Novak sa decom nakon meča (AFP)

Novaku porodica uvek iznad svega! Anđeli došli i dali krila (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.11.23. | 20:40

Čim je pobedio Sinera, Đoković pohitao kod Tare i Stefana

Apsolutni rekord i sedmi trofej Završnog mastersa je u rukama Novaka Đokovića. A prvo što je najbolji teniser svih vremena uradio nakon pobede nad Janikom Sinerom, otrčao je do svoje dece, Tare i Stefana i pokazao da je porodica iznad svega.

Ipak, setimo se, nije sve bilo tako bajno nakon meča 3. runde grupne faze kada je Novak izgubio set u pobedi nad Hubertom Hurkačem i kada je njegova sudbina prešla u ruke momka kojeg je danas pobedio. Da skratimo priču, upitan da li će gledati meč Sinera i Runea, potencirao je dolazak Tare i Stefana u Torino: "Dolaze mi deca danas, više ću sa njima biti..."

Izabrane vesti

Deca su došla i dala krila svetskom broju jedan - munjevite dve pobede ostvario je protiv Alkarasa i Sinera u dva najvažnija meča na turniru.

"Oni su tako dobri, poslednjih par dana gledali su tenis i oduševljen sam. Oduvek sam želeo da igram pred njima, došli su do godina kada su svesni šta se dešava i tako sam zahvalan što sam otac dva divna anđela, oni mi daju snagu", rekao je Novak nakon finala.

Divne porodične slike iz Alpitur dvorane su za tili čas obišle svet.


tagovi

Novak ĐokovićZavršni ATP turnir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara