Foto: Reuterrs
Foto: Reuterrs

Novi poraz Srbina na betonu: Kecmanović stao na prvom koraku u Moskvi

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.10.21. | 15:07

Gerasimov eliminisao 71. tenisera sveta 6:3, 1:6, 6:4

Miomir Kecmanović završio je takmičenje na turniru u Moskvi već na prvom koraku pošto je od njega bio bolji Belorus Egor Gerasimov 6:3, 1.6, 6:4.

Susret u ruskoj prestonici bolje je otvorio 109. teniser sveta i u četvrtom gemu stigao do tri vezane brejk lopte. Iako je Kecmanović uspeo da od 0:40 stigne do izjednačenja, usledila su nova dva vezana poena Gerasimova i brejk koji je bio dovoljan da potom osvoji prvi set.

Izabrane vesti

Srbin je na vođstvo Belorusa odgovorio furioznom igrom u drugom setu i sa pet vezanih gemova od rezultata 1:1 stigao do izjednačenja. Po brejk u ranoj fazi odlučujućeg seta potverdili su pobedničke ambicije oba tenisera, a mesto u osmini finala Gerasimov je obezbedio brejkom u desetom gemu.

Porazom nastartu urnira u Moskvi Kecmanović je bez zapaženijeg učinka završio osmi turnir na betonu ove sezone. Od Olimpijskih igara u Tokiju gde je eliminisan na drugom koraku, 71. teniser sveta ispao je u prvom kolu turnira u Vašingtonu, Torontu, Sinsinatiju, na Ju-Es Openu, u Indijan Velsu i Moskvi, dok je u Nur Sultanu i Sofiji ostvario po jednu pobedu.


tagovi

Miomir Kecmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara