Oglasila se Žastin Enan: Australijanci ne žele da gledaju Đokovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.01.22. | 15:07

„Zbog toga bi bilo najbolje da ne igra na turniru“, poručila je nekada najbolja teniserka sveta

Neizvesnost oko sudbine Novaka Đokovića u Australiji i dalje traje. I nastaviće se barem do nedelje, pošto je sudija Entoni Keli "predao" slučaj Federalnom sudu u Australiji, a sve zbog toga što je ministar za imigracije, Aleks Hok odlučio da srpskom teniseru oduzme vizu za boravak u zemlji.

Reakcije su počele da stižu sa svih strana. Jedni podržavaju Đokovića i guraju ga u nameri da istera stvar do samog kraja, a sa druge strane postoje kritičari koji smatraju da bi Novak morao da napusti Australiju.

Izabrane vesti

U ovoj drugoj grupaciji nalazi se i nekadašnja teniska šampionka, Žastin Enan. Belgijanka kaže da misli da je najbolje da ne gledamo Novaka na Australijan openu, pre svega zato što mnogi stanovnici ove zemlje sada "ne žele da ga vide".

Mislim da je najbolje u ovom trenutku da ne igra na turniru. Kada je nešto toliko komplikovano, ne kažem da Đoković ne treba da se bori zato što misli da je to prava stvar, ali mislim da je sada dokazano da mnogi Australijanci ne žele da ga vide kako igra. Zato je možda najbolje za sve, za tenis, za turnir, možda i za njega, da ne nastupi“, rekla je Enanova.

Nema sumnje da je postupak sada dodatno zakomplikovan i biće veliko pitanje da li će se sve razrešiti do početka Australijan opena, koji počinje u ponedeljak, a u prvom kolu Đokovića čeka meč sa Kecmanovićem.


tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara