Foto: Reuters
Foto: Reuters

Đoković: Imao sam problem, pričaću sa ljudima iz tima o tome

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.04.22. | 20:48

Srpski teniser sumirao utiske nakon eliminacije u Monte Karlu

Novak Đoković eliminisan je već u prvom meču turnira u Monte Karlu od Alehandra Davidovič Fokine 1:2 (3:6, 7:6, 1:6). Uprkos povratku nakon izgubljenog prvog seta prvi reket sveta nije imao snage da kreira preokret te je uz veoma bled utisak stavio tačku već pred prvom preprekom.

Izabrane vesti

"Verovao sam da mogu da se vratim i da pobedim na ovom meču. Ostao sam na terenu, iako se nisam osećao dobro fizički. Tu je bio problem. Nisam se osećao dobro u završnici duela i moraću da pričam sa ljudima iz tima o tome. Nastaviću da dižem formu kako bih se spremio za Rolan Garos", rekao je Đoković.

Srpski teniser potom je čestitao teniseru iz Malage.

"Alehandro je bio bolji igrač, našao je bolji ritam. Znao sam da će biti težak meč i velika bitka. Nažalost, ja sam izgubio i nedelja je za mene završena. Ostaću optimističan i nadam se da će već sledeća nedelja u Beogradu biti bolja", izjavio je Đoković koji nije skrivao žal usled eliminacije već na prvom koraku:

"Naravno da sam razočaran, niko ne voli da gubi, mi smo profesionalni sportisti. To je ono što radimo, takmičimo se jedni protiv drugih".


tagovi

Novak ĐokovićATP Monte Karlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara