Komentari na vest

Đoković mora na teren već u 18.30: Imam dosta da kažem... Ovo mi je najteži meč u godini

F

Familija

pre gotovo 3 godine

Idemo majstore napred familijo
L

Ljiga

pre gotovo 3 godine

Dobro je pa nije izgubio bio bi povredjen jadan.
G

Gostlele

pre gotovo 3 godine

Nadimak ti bas odgovara
Z

Zmi Zmi

pre gotovo 3 godine

Bas si ljigav Ljigo, mora da mrzis sopstvene roditelje ono iz dna duse, jadan ti je taj zivot.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Sta Nole radi kad pocisti Nadala? Odigra i dubl,jer se nije umorio,pocisti Spaniju i donese Srbiji trofej. Sta ce Nole uraditi posle resavanja Cipiripija? Raznece sledeceg protivnika,jer se nije ni umorio,nasa masina je to. Made in Serbia. NAPRED NOLEEE!!!
b

bobicesku

pre gotovo 3 godine

Koliko god da se ovako nesto ponavlja, ja se iznova iznenadim, kako je moguce da bas uvek pobedi? Nije to dobra sezona ili dve, to je 10 godina najboljeg tenisa u istoriji, pored Nadala i Federera, koliko je jos bilo protivnika najviseg moguceg nivoa? Marej, Del Potro, Nisikori, Berdih, Cilic, cela nova generacija, to je preko 10 najboljih mogucih tenisera svoga doba i ovaj covek ih opet pobedjuje, najcesce vrlo lako, ponekad, kao i danas, teze. Ishod uvek isti.
G

Gost 000

pre gotovo 3 godine

Сад би рекао Линекер, да је тенис игра где два тенисера пребацују рекетима лоптицу преко мреже и на крају увек победи - НОЛЕ :-)
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Boze debilizma. Znaci da je padala kisa 3 dana, danas bi igrali 3 meca? Veliki je problem pomeriti finale za ponedeljak, ni prvi ni poslednji put. To su vremenske okolnosti na koje se ne moze uticati. A novak ce provesti bar 4 sata danas na terenu i sutra treba da igra finale...
0

0.75 sok od jabuke

pre gotovo 3 godine

Slazem se, ali ono novak em nije igrao u madridu, em je fokinu pocistio pre 2 dana i to se mec igrao ujutru u 10. Mislim sta sad igra 4 sata, ne igra 10 sati. Nece to nista uticati na finale, sto je uzimao odmor nego da se odmori za ovakve stvari.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Druze, aj ti probaj samo da stojis 4 sata pa da vidis koliko je to. A ne da igras tenis na najvisem nivou... Malo je vremena da se telo potpuno oporavi od tolikog napora
G

Gost1010

pre gotovo 3 godine

Uf nimalo lako nece biti Novaku protiv Sonega, mali je provokator, trosi vrijeme tako valjda proba da dekocentrise protivnika.. plus oni njegovi naporni krici, jos na domacem terenu ali kad je Vimbldonsku publiku prezivio prelecece lako preko ovoga :)