""
""

Đoković posle drame: Jedan od najtežih mečeva u karijeri!

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.03.16. | 18:25

"Kukuškin je bio bolji igrač", rekao je prvi reket sveta...

Mučio se, mučio, mučio, ali na kraju je Novak Đoković bio debljih živaca protiv Mihaila Kukuškina, u gladijatorskoj borbi koji je trajala gotovo pet sati! Srpska teniska reprezentacija ipak je uspela da stigne do 2:2 u duelu sa Kazahstanom, posle čega će Viktor Troicki pokušati da u duelu sa Aleksandrom Nedovjesovim pokušati da preokrene rezultat i odvede svoj tim u narednu rundu Dejvis kupa. Đoković je posle meča sa Kukuškinom jedva stajao na nogama i kako je sam priznao - nije mu bilo lako.
"Ovo je verovatno fizički jedan od najtežih mečeva u mojoj karijeri. Protivnik je odigrao na izuzetno visokom nivou, ali u samom finišu malo je izgubio snagu i to je možda presudilo. Bio je blizu pobede, bio je bolji igrač", rekao je Đoković za RTS posle meča i zatim opisao na kakvim je mukama bio:
"Posle trećeg seta nisam znao gde ću biti, ali publika je ta koja me je izvukla, dala snagu. Kada igrate za reprezentaciju ona vam daje dodatni motiv. Treba odati priznanje Kukuškinu i čestitati mu na izdanju. Bilo je mnogo tenzija, emocija, ali fantastična publika je mnogo pomogla. Zahvalio bih se svima od srca na odanosti i energiji, jer da nije bilo njih ne znam šta bi se desilo na kraju. Nadam se da će Viktor sada odraditi svoj posao", zaključio je vladar svetskog tenisa. 

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Teniska reprezentacija SrbijeSrbijaNovak ĐokovićMihail KukuškinDejvis kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara