Đoković: Tragičar sam, šta da radim...

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.11.23. | 20:39

"Jedan udarac je falio da se plasiramo u finale. Ta lopta je bila moja. Moram da preuzmem odgovornost", kaže srpski as

Želja je bila ogromna, veća možda nego ikada dosad, ali je sreća okrenula leđa. Novak Đoković je prihvatio odgovornost za eliminaciju reprezentacije Srbije u polufinalu Dejvis kupa, zbog činjenice da je u drugom setu imao tri meč lopte protiv Janika Sinera, ali ih nije iskoristio, pa je usledio preokret.

Orlovi su imali još jednu šansu u dublu, ali su tamo Azuri bili bolji i zasluženo došli do velikog finala.

Izabrane vesti

Novak nakon mečeva nije imao snage da priča o budućim planovima u Dejvis kupu, ali se zahvalio čitavoj ekipi na fantastičnoj atmosferi koju su kreirali prethodnih dana.

"Meni je uvek najveća čast da igram za reprezentaciju, daleko je sledeća godina, trenutno je vruća glava posle svega što smo doživeli. Hvala selektoru, svim igračima, što su nas bodrili. Svi smo dali maksimum u okviru svojih mogućnosti, svako u odnosu na svoju ulogu koju je imao. Zaista smo imali fantastičnu atmosferu. Eto, Viktor je rekao, jedan udarac je falio da se plasiramo u finale. Ta lopta je bila moja. Tragičar sam, šta da radim... Moram da preuzmem odgovornost", rekao je Đoković.

Sezona je u svakom slučaju bila fantastična, a ciljevi za sledeću ponovo najveći mogući.

"Nemam sada snage da pričam o ciljevima i šta je bilo, godina je bila sjajna, ali gorak završetak, to je sve što imam da kažem", zaključio je razočarani Đoković.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara