Komentari na vest

Đoković vozi po redu vožnje, Kudla samo dobar sparing partner

R

Realnoooo

pre gotovo 3 godine

Ajd da budemo barem malo objektivni:nemam nameru da osporimm niciji kvalitet i narocito rekorde Novakove posebno. Ali, on ima srecu da se dosta njih naosvajao ako ne i pola najvaznijih turnira u najslabijoj jonkurenciji. Sustina je u tome da Nadal i Federer bas u to vreme kada je Nivak dosao do svoje najvise tacke Nadal nije ni igrao, mnogo neceva propustao zbog povreda,kao olaksavajuca okolnost je i ta sto mozda najbolji ikada, Federer je krenuo sa rekreativnim igranjem i za svoju dusu, bez mnogo napora i imperativa rezultata, naravno i zbog zalaska karijere,pri tom u to vreme je nezgodan za Djikivica bio Del Potro koji ga je dosta mucio i stizao do finala i on mu je nestao sa puta zbog pivreda do dana dansnjeg, pri tom sreca jos jedna jer nu se sklonio i Marej, takodje bio u naletu, dobijao ga i povreda, a uzgred niko novi a u kontinuitetu da igra se nije pojavio, stari se pivlace a mladji nisu dosli. Zato je upitno, koliko je sve ovo uspeh, obzirom na slabu konkurenciju i sa kim je sve igrao finala i turnire, gde i pored svega i dalje ih nije pretekao, sto se cak npr, moze smatrati velikim neuspehom i zbog toga sto Djokovic nije, hvala Bogu, kroz karijeru zbog povreda puno odsustvovao! Dok je Nadal dobijao mnogo vise nikad jaceg Federera, cak i Federer, Nadala, rivalitet u punim formama, Novak je ipak tada samo sporadicno mrsio racune njima dvojici! Novace, jesi veliki igrac, ali ipak za sada si po svemu iza njih dvojice,i uporedjivanje je bespotrebno! Imas priliju, iskoristi je i budi najbolji ikada, sa najvise slemova! Puno zdravlja i titula zelim! Takodje, za sve citaoce komentara i sportske prijatelje!
T

Trn

pre gotovo 3 godine

Uskoro se vidimo na Azurnoj obali..mozda za vikend...a trofej ide u Bazel
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Daj Boze da ti Bazel dobaci jos kolo ili dva…
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Korak po korak meč po meč do nove titule i krune vimbldona bravo MAJSTORČINO i samo napred gazi familijo
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Koji je problem sa ovom nabeđenom publikom? Kako god bilo, dobili su pozdrav na kraju
G

Gost354

pre gotovo 3 godine

Bravo bree nole❤❤💪💪🇷🇸🇷🇸
R

Realan skroz

pre gotovo 3 godine

Zasto Mozzart u naslovima o Djokovicu ne pise: najbolji teniser u istoriji. Premalo je ovo najbolji na svetu. Premalo rodjaci
G

Gost 91

pre gotovo 3 godine

Ljudi nema nista lepse Srbinu-kada ova ogavna publika najveceg sljama medju narodima na svetu navija protiv naseg Noleta a on im svima zapusi njihova pogana usta .... To SRBINE gazi redom !!!!!!!
T

TP-1

pre gotovo 3 godine

hahahahahahahahahh...a na kraju hit! Bravo Novak,tako treba sa stokom.
S

Sale UGRINOVCI

pre gotovo 3 godine

Lagano
G

Gostiona

pre gotovo 3 godine

Lepo im je poručio svima na kraju! Melji masino
G

Gost20

pre gotovo 3 godine

Rezultatski izgleda mnogo lakse nego sto je bilo. Dugo nisam video da je neko ovako “napaljen” bio protiv Djokovica. Moglo je ovo vrlo lako da bude Vavrinka iz finala Rolan Garosa, kakve je sve uglove pogadjao uz kakvu snagu u tim udarcima. Novaku svaka cast na smirenosti. Hladan kao spricer, znao je da dobija. Ljudi, imajte u vidu da je Kudla imao verovatno najbolji dan ikada i da nije uspeo ni set da mu uzme. Nole do titule i vecnosti.
L

Lepi89

pre gotovo 3 godine

A i ova sprdljiva publika, koliko mrze Novak. Pa to je da čovek ne veruje.
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Mora se i Kudli čestitati, vrlo fer i pošteno, bez prenemaganja, šmekerski je igrao. Đoković se malo mučio ali je opet pokazao zašto je najbolji.