Olga nemoćna protiv Dženg, odluka pada u miks dublu

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.12.23. | 14:54

Dominantna igra 15. teniserke na planeti - 6:4, 6:2

Kina je izjednačila protiv Srbije u Junajted kupu, pošto je kneskinja Ćinven Dženg bila bolja od Olge Danilović u dva seta, pa će pitanje pobednika u ovom okršaju biti doneto u miks dublu, koji je planiran za oko 15 časova - 6:4, 6:2.

Olga je svoje prilike propuštala u prvom setu, u kojm je viđena velika borba, a koji je okončan posle sat vremena igre. Srpskinja je vodila sa 2:0, ali je potom dva puta uzastopno gubila poene na svoj servis. Pri rezultatu 5:4 propustila je dve brejk lopte, posle čega je Dženg iskoristila drugu set loptu i došla do prednosti.

Izabrane vesti

Drugi set je trajao svega 36 minuta, Dženg je povela sa 4:0, pa praktično nije bilo nikakve dileme da će Kina izjednačiti na 1:1. Olga je u finišu drugog seta uspela samo da ublaži poraz, ali ne i da pitanje pobednika učini neizvesnim.

Dženg je pokazala zbog čega je 15. na VTA listi, bila je bolja u svim segmentima igre i na kraju zasluženo slavila. Ipak, ništa nije odlučeno, već će to biti učinjeno u miks-dublu gde slede okršaji Dženg/Džang - Danilović/Đoković.



tagovi

Olga Danilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara