(©Reuters)
(©Reuters)

Porazi Olge i Đerea na pripremnim turnirima za AO

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.02.21. | 09:19

Srpski predstavnici ispali u prvom kolu

Pripreme za Australijan Open, koji počinje 8. februara, nisu protekle uspešno za Lasla Đerea i Olgu Danilović. Srpski predstavnici zaustavljeni su na prvoj stepenici.

Laslo Đere poražen je na startu Grejt Oušn Roud Opena od poljskog tenisera Kamila Majčržaka u dva seta. Poljak je slavio sa 6:3, 6:4 za samo sat i 10 minuta igre. Poraz Đerea na startu turnira može se okarakterisati kao poprilično iznenađenje. Srpski teniser postavljen je za 12. nosioca, a nadigrao ga je 108. reket sveta.

Izabrane vesti

Olako je Laslo Đere prepuštao servis protivniku na početku oba seta. Kamilu Majčržaku bio je dovoljan po jedan napravljeni brejk u drugom, odnosno prvom gemu drugog seta da dođe do trijumfa. Srpski teniser mučio se prilikom servisa, a nije iskoristio nijednu od pet brejk lopti, što ga je odvelo u poraz.

Olga Danilović izgubila je u prvom kolu Jara Voli Klasika od Belgijanke Minen, takođe, sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4). Olga je belgijskoj teniserki omogućila da napravi po dva brejka u oba seta, a čak 11 puta suočavala se sa brejk loptama. Loše je servirala Olga Danilović na ovom meču. I u prvom i u drugom setu prva je sticala brejk prednosti, ali nije uspela da ga sačuva i pri rezultatu 5:4 u dva navrata je prepuštala protivnici gem na svoj servis.


tagovi

Olga DanilovićLaslo Đere

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara