Novak Đoković i Janik Siner (©Reuters)
Novak Đoković i Janik Siner (©Reuters)

Priča o lopovu i policajcu, pa novo zanimljivo poređenje: Juventus kao Siner, Inter kao Đoković

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.01.24. | 17:06

Masimilijano Alegri napravio paralelu između tenisa i fudbala

Situacija se menja iz nedelje u nedelju u Seriji A. Čas je Juventus taj koji juri, čas na vrhu i milanski klub mu je za petama. Sve zbog toga što Nerazuri imaju utakmicu manje od glavnog – ne i jedinog – protivnika za skudeto. Masimilijano Alegri je pre nekoliko dana ustalasao mora oko Apeninskog poluostrva pričom o lopovu i policajcu, a posle pobede Janika Sinera nad Novakom Đokovićem u polufinalu Australijan opena napravio je novo zanimljivo poređenje.

Italijanski teniser dobio je troipočasovnu bitku u Melburnu, prvi put plasirao se u finale nekog grend slem turnira, a trener torinske Stare dame nije propustio priliku da mu čestita, te da Juventus uporedi sa Janikom Sinerom, a Inter sa Novakom Đokovićem.

Izabrane vesti

“Čestitam Sineru, odigrao je izvanredan meč”, rekao je Masimilijano Alegri i napravio zanimljivu paralelu:

“Juventus je kao Siner, zato što smo mi mlađi. Inter je kao Đoković, jer su iskusniji. Ima onih koji loše shvataju poređenja, koji su osetljivi. Ne želim ovim poređenjima da naljutim Inter”.

Ponovo je strateg Bjankonera ‘pecnuo’ velikog rivala, samo desetak dana nakon što je prozvao Nerazure i provukao šta misli o suđenju.

“Ako postoji plen, to znači da postoji i lovac. Kao kod lopova i policajaca. Lopovi beže, a policajci ih jure”.

Inter i Juventus jesu glavni akteri priče u Seriji A, međutim, nisu jedini. Masimilijano Alegri ne zaboravlja Milan.

“Pored Intera i Juventusa tu je i Milan. Osvojili su više bodova nego prošle godine u ovom periodu i prošli su kroz najgori period. Imaju sve što je potrebno da bi se vratili. Važno je da ostanemo u ravnoteži, da budemo mentalno snažni”, završio je Masilimijano Alegri.



tagovi

Masimilijano AlegriNovak ĐokovićJanik SinerAustralijan openAustralijan open 2024JuventusInter

Obaveštavaj me

Juventus
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara