Čišćenje terena od kiše (©AFP)
Čišćenje terena od kiše (©AFP)

Problemi u pustinji: Kiša, jak vetar i prašina odlažu mečeve na Indijan Velsu

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.10.21. | 04:11

Ne zna se još kada će Danil Medvedev i Filip Krajinović na teren

Poslednji srpski predstavnik na Indijan Velsu Filip Krajinović moraće još da se strpi i sačeka na svoj okršaj protiv aktuelnog šampiona US Opena Danila Medvedeva, pošto su vremenske neprilike uticale da se prekinu mečevi današnjeg programa.

Susret Fransisa Tijafoa i Huberta Hurkača došao je do šestog gema i tu stao do daljeg. Razlog – kiša, jak vetar i pesak koji se nanosi na terene onemogućavaju normalno odvijanje takmičarskih aktivnosti u Indijan Velsu.

Izabrane vesti

Prema nekim procenama i najavama, mečevi bi mogli da se nastave na svim terenima između 5.30 i 6.00 ujutru po srednjoevropskom vremenu. Duel Filipa Krajinovića i Danila Medvedeva prvobitno je bio planiran za 4.30, ali će početak istog biti pomeren jer se čeka da pre toga svoj meč završe Paula Badosa i Kori Gauf u konkurenciji dama. U momentu prekida španska teniserka vodila je sa 5:2 u prvom setu.

(1,05) D. Medvedev – F. Krajinović (7,70)

Velikih problema imali su organizatori ovogodišnjeg Indijan Velsa. Najviše iz razloga što je odigravanje turnira pomereno sa marta na oktobar, kada obično postoje uslovi za vremenske nepogode u ovom delu SAD. Prvenstveno zbog udara severoistočnog vetra koji mogu biti i preko 80 kilometara na čas.

Čak i kada se turnir igrao u martu bilo je problema tokom goidna. Kiša je odlagala mečeve 2016. i 2019. godine.



tagovi

ATP Indijan VelsIndijan VelsFilip Krajinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara