Dino Rađa (©MNPress)
Dino Rađa (©MNPress)

Rađa o Novaku: Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.06.20. | 11:50

Legendarni košarkaš stao u odbranu najboljeg tenisera sveta

Serija vatrenih, ostrašćenih napada, uglavnom neosnovanih, na Novaka Đokovića zbog već poznate situacije sa virusom korona i Adria Toura, dozlogrdila je mnogima koji ga poznaju. A među njima je i legendarni Dino Rađa.

Jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena, nije mogao više da trpi, kako je i sam naveo sr..a, te se latio tastaure i preko društvenih mreža stao u odbranu najboljeg tenisera sveta.

Izabrane vesti

"Neverovatna je količina sra.a po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više pok....i. Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar deo sezone. I naravno, budi dobar, j..i govno. Da li je bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici. Za poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnjice, javni prevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije dobro sr..i po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je ugrozio zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kap upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputstava. Zdravi i veseli bili!", napisao je aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Hrvatske.



tagovi

Dino Rađa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara