Simona Halep
Simona Halep

RG, WTA DAN 4 - Dve sigurizze i dve klazzkalice

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.05.18. | 10:00

U ženskom delu žreba nekoliko veoma zanimljivih mečeva danas u Parizu, kako za gledanje, tako i klađenje

Kiša je juče malo odmorila u Parizu tako da je praktično ceo program na Rolan Garosu odigran, izuzev jednog meča. A sada je na redu četvrti dan sveopšteg odmeravanja u Bulonjskoj šumi, s tim što ćemo ovde uraditi bet-analizzu samo ženskog dela žreba i to donjeg dela koji danas kreće sa obračunima drugog kola. Ali prvo da podsetimo da je u toj polovini žreba bila prava "čistka", tako da su odmah ispale aktuelna šampionka Jelena Ostapenko, te legende Venus Vilijams i Frančeska Skjavone.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 11:05 7684 GSW Halep S. - Riske A. kmb 1&ug< (17.5) 1,98
Sre 11:05 8751 GSW P.Kvitova - Arruabarrena L. ug1s 10-12 3,00
Sre 16:20 8758 GSW Kasatkina D. - K.Flipkens ts tri 2,90
Sre 16:20 8761 GSW Cornet A. - P.Parmentier vug više (21.5) 2,03
Ukupna kvota34,97

Izabrane vesti

A to znači je Petra Kvitova ostala jedina teniserka koja se probila do polufinala Rolan Garosa. Upravo Čehinja, koja je nedavno osvojila turnir u Madridu otvara dan na Stadionu 1 protiv Lare Arubarene. Špankinja je "po difoltu" odlična igračica na šljaci, ali nema šanse protiv jedne od najboljih teniserki današnjice. Očekujemo ipak da joj pruži kakav-takav otpor.

WTA ŽREB - DONJA POLOVINA

Dan na centralnom terenu od 11 časova otvara meč drugog kola (taj koji nije odigran juče) između potencijalno glavne favoritkinje za osvajanje RG-a, Simone Halep, koja nekako u tišini i što dalje od očiju javnosti započinje taj trnovit put. A na tom putu u Parizu danas je čeka Amerikanka Alison Riske koja će najverovatnije biti brzo počiščena sa "Filip Šatrijea".

Nakon dve sigurizze i jedna klackalica. Potencijalno zanimljivo i napeto biće na odmeravanju dve Francuskinje, Aliz Korne i Polin Permentije koje se sastaju po četvrti put, ali prvi put nakon 2013! Ovde je favoritkinja Korne koja je i specijalista za zemljanu podlogu, mada joj neće biti lako.

Jedna od najvećih potencijala svetskog tensiea, Darija Kasatkina imaće priliku da danas u Gradu svetlosti prikaže sav svoj talenat protiv Kirsten Flipkens. Mlada Ruskinja je prošle godine pobedila 11 godina stariju Belgijanku, ali u tri seta, tako da nešto slično možemo da očekujemo i ovaj put.

Kompletan raspored 4. dana Rolan Garosa pogledajte na LINKU

 ***kvote su podložne promenama

Foto: Action IMAGES


tagovi

Simona HalepPetra Kvitova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara