Komentari na vest

Sad se ceo svet podsmeva Australiji

J

Jole91

pre preko 2 godine

Novak dokazao koliko im je sistem preterano glup i neosnovan! Čovek je zdrav ko dren, preležao Covid19 i nornalno da nije nikakva pretnja, ali zakon koji veze sa mozgom nema se mora poštovati, zakon koji je donesen na brzinu, zbog situacije u kojoj smo vec 2 godine, nikako ne može biti dobar, već pun rupa i nelogičnosti. Posebno me dotakla ova izjava o turniru, tj njegovoj veličini. U pravu je dotični gospodin, niko nije veći od turnira koji će živeti i posle svakog ovog tenisera, ali ako im je turnir toliko veliiki, zašto ga inda oni sami prvi ne postuju? Taj vaš najveći turnir je Novak, prema kome se ponašate kao da je niko i ništa, osvojio 9 puta! On je vaš najveći Ambasador turnira, najveći igrač u istoriji ovog turnira, bukvalno kao što je naš iz Srbije on je i večno povezan sa vama i vaš je iz Australije jer je najveći ikada koji je kročio na Australijan openu! Australija bi trebala da gleda sve načine na koje bi izvadila ove fleke i OVU SRAMOTU EPSKIH RAZMERA koju su počinili! Sto se Nadala tiče, zamislite da njemu zabrane učestvovanje na Roland Garrosu? To se naravno neće desiti nikada, pa makar došao sa španskom groznicom lično!
B

Badrljica

pre preko 2 godine

Svaka čast za advokata Kvila! Kvil u prevodu znači badrljica!
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Ako mu na kraju i dozvole da se takmici, evo mogu da se kladim, da ce mu sasvim “slucajno” zapasti najtezi moguci zreb.
g

gunners

pre preko 2 godine

Moze da mu dodje i svih top 10 tenisera u zrebu, sve ce ih pocistiti ako bude fizicki pripremljen kao sto ume. Ima motiv rekao bih nikad veci, znamo kako igra kad je besan. Ajmo Nole, uzmi trofej i zavrsi ovu putesestviju na najbolji moguci nacin. To bi bio strasan scenario za neki holivudski film u buducnosti.
A

AntiplasticaR

pre preko 2 godine

A i mozda bude pozitivan ja koronu tamo u polufinalu ili finalu. To mu bez problema mogu namestiti.
M

Mop

pre preko 2 godine

Pa ne može mu loš i najgori žreb biti jer je žreb po Atp listi. Ne znam što on i pokušava da igra tamo uopšte posle svega.