Komentari na vest

Šou u Monte Karlu, Rubljov izbacio Nadala posle trilera!

i

infektivne bolesti

pre oko 3 godine

A nije da ga nesto volim, postujem Nadala naravno kao igraca, ali svake godine pricate istu pricu pred rolan garos. Pa nedavno (pre samo 6 meseci) pred prethodni RG je izgubio od Svarcmana u Rimu. Pricali ste ovo je kraj za Nadala na sljaci, deluje kao ispuhani balon i sve to sto i sad pricate. I onda je dosao duel sa tim istim Svarcmanom 10 dana kasnije u polufinalu Rolan Garosa u kojem ga je Nadal pocistio 3:0, onako sto se kaze zatvorenih ociju. Dakle desava se i njemu da izgubi na sljaci, kao sto se desava Novaku da ima los period. Pa secam se samo pre 3 godine kad se Nole posle one povrede lakta vratio na teren i izgubio od Martina Klizana, pa posle i od Cekinata na Rolan Garosu. Tad su se prosipale price 'covece, jedi meso, nole nije za tebe tenis penzionisi se, ti si svoje postigao' i on vas demantovao osvojenim vimbldonom i australijom i tad okrenete plocu i pricate dijametralno suprotne stvari (nole je nas sampion, nole pobednice...). Dakle, uvek imamo neku ustaljenu plocu. Kad neko pobedjuje tad je vau, kad izgubi u stanju ste da mu ubijete familiju koliko ga vredjate. Opet kazem, nisam neki ljubitelj Nadala, al dajte malo oladite vise sa istom pricom o ispuhanom balonu i o vasim bubicama. Covek ce biti najbolji kad je najpotrebnije (za mesec dana na RG), bas kao i Novak sto je bio na vrhuncu forme u finalu AO iako je imao los turnir u londonu 2 meseca ranije. Jer to su veliki sampioni, ne zaboravite to.
G

Gost8888999

pre oko 3 godine

Gde ste sada Nadalovci ne javljate se kada vaš Španjolac izgubi a kada SRBIN NOLE izgubi jedva čekate da ga pljujete i veličate svog Španjolca.Eto vam ga sad.
C

Cristiano

pre oko 3 godine

Nadal je dosta gresio, ali to ne umanjuje sjajnu igru ruskog tenisera, fantasticno. Ne znam za vas, ali meni se cini da godine u Nadalovom slucaju rade svoje, videlo se to i na AO protiv Cicipasa, covek kad je izgubio 3. set vise nije mogao da se sastavi,bio je obrisan kao krpom, evo i ovde, cim je izgubio 1. set, kao da je znao da je gotovo, na neku staru slavu, poslednji atom snage je izvukao i vratio se u 2. setu, ali zato u 3. setu odma od pocetka vise nije licio na sebe. Kazem opet, dosta je gresio, ali ja da sam u kozi gubitnika nikad ne bih rekao da sam izgubio zbog svoje lose vec zbog protivnikove dobre igre.
s

svaka cast

pre oko 3 godine

rubljovu ali ne mogu da ga gledam posto je mnogo ruzan ko neki vanzemaljac bas neka zhgadna cufa je u pitanju
n

nalupaste

pre oko 3 godine

mi minuse, ne razumem sta jel se lozite na malog rubljana
S

Sta ovo bi

pre oko 3 godine

Nakon ovoga sto mu je Rublev uradio Nadala treba prebaciti na WTA listu
1

101

pre oko 3 godine

Bravo mali Rujo.Zelim ti da pobedis turnir!!!
G

Gost 22

pre oko 3 godine

Vamos tamos ...
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Nadal izgleda kao izduvani balon,čini mi se da je smršao.Rubljov izgleda kao da ima 60 kila,prosto je neverovatno koliko snage ima u njemu i šta je sve vraćao protiv Nadala....
G

Gašić StarMo

pre oko 3 godine

Vratiće se on u tonus na RG biće opet kao razjareni bik...a za finale dodatna inekcija,čisto da ne bude nikakvih iznenadjenja...samo mi nije jasno kako mu ne krene krv na nos i uši od toliko hemije