Komentari na vest

Spala knjiga na Đokovića: I Kecmanović završio nastup u Tokiju

M

Malj

pre gotovo 3 godine

Nole, cekamo zlato!
G

Gost Marko

pre gotovo 3 godine

Kada ode u penziju doktor Djokovic, tenis vise nece biti zanimljiv jer se jos jedan takav nece roditi...
M

Momak

pre gotovo 3 godine

Ali u tajbrejku u 2.setu, na 4-5 onako lopta da se odbije od vrha mreze, koliko puta je kacio liniju, ruzno je da se kaze da je na srecu prosao, ali u svakom bitnom poenu je imao mnogo srece francuz, tuga.Kecmanovic je buducnost srpskog tenisa, blizi se momenat da preuzima polako stafetu.
G

Gostdldhs

pre gotovo 3 godine

Kakva buducnost bre. decko vec ima 22 godine, ne moze da dobije 2 meca na GS, o cemu pricamo. Osrednji igrac ce biti, kao i svi nasi osim Novaka.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Pa druze nema lik 42 godine. 22 su i dalje veoma nezrele godine. Skuplja iskustvo. Imas primer vavrinku. Retko ko je za njega znao do 24,25 godine. I opet je napravio vrhunsku karijeru. Prosto, nekim igracima treba mnogo da bi sazreli i pokazali pun potencijal. Svako ide svojim putem i ne treba u napred osudjivati.
M

Momak

pre gotovo 3 godine

Pa jel vidis nekog drugog na putu, najgore sto moze da se desi da onog trenutka kada se Novak penzionise, mi nemamo nikog u top 50, govorim o buducnosti u kojoj imamo igraca u top 20 , mozda nekad i top 10, igrac zbog kojeg cemo imati za koga da navijamo na GS dokle god dogurao.