""
""

Trocki poleteo, Vavrinka ga prizemljio

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.10.15. | 13:16

Posle 17 minuta igre Srbin vodio sa 4:1, a onda se njegova igra potpuno raspala

Drugi reket Srbije Viktor Troicki završio je takmičenje na mastersu u Šangaju! U drugom kolu prestižnog turnira bolji od našeg asa bio je Stanislas Vavrinka rezultatom 7:6, 6:3.

Troicki je sjajno započeo protiv favorizovanog Švajcarca i posle samo 17 minuta igre imao prednost brejka, vodio je sa sigurnih 4:1. Vavrinka u tim momentima nikako nije uspevao da pronađe svoj ritam i činilo se da Srbin sigurno grabi ka osvajanju prvog seta. Ipak, četvrti igrač sveta uspeo je da se konsoliduje u pravom trenutku. Na svoj servis bio je siguran (4:2), a onda je ekspresno došao do tri brejk lopte. Drugu je iskoristio i posle toga igralo se gem za gem, sve do taj-brejka. 

Izabrane vesti

Stan Vavrinka u odlučujućim trenucima bio je na svom nivou. Poveo je sa 3:0, pa sa 4:1 i više nije bilo povratka. Igra Viktora Troickog potpuno se raspala...

To je bilo jasno i na samom startu drugog seta, kada je Švajcarac lagano poveo sa 3:0. Jedinu šansu da se vrati u meč naš teniser imao je pri rezultatu 2:4, kada nije iskoristio brejk loptu. Vavrinka je to nemilosrdno kaznio i rutinski završio posao do kraja - 6:3.

U trećem kolu Stanislasa Vavrinku očekuje okršaj sa Marinom Čilićem.

(foto: Action Images)


tagovi

Viktor TroickiStanislas Vavrinkaatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara