Nikola Ćaćić (©MNPress)
Nikola Ćaćić (©MNPress)

TSS Tour Beograd: Neka igre počnu

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.06.20. | 11:36

U SC Novak počeo turnir čiji će pobednik narednog vikenda imati priliku da se dokaže na prvoj stanici Đokovićevog Adria Tour-a

U subotu je na terenima TC Novak na Donjem Dorćolu kvalifikacijama za TSS Tour započeo period od dve sedmice tokom kojih će Srbija biti centar svetskog tenisa.

RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

Da podsetimo, na inicijativu Novaka Đokovća tokom juna će se na više lokacija tokom vikenda u regionu igrati egzibicioni turniri na kojima će nastupati mnoga proslavljena imena belog sporta, da ih sada ne nabrajamo. Ti dvodnevni turniri će pak imati i svoje kvalifikacije, a u Beogradu je to gorepomenuto TSS Tour takmičenje. Ko u petak bude uzeo tu titulu, ide direktno u žreb za Adria Tour u prestonici.

Danas je na redu prvi dan takmičenja u glavnom žrebu, sa pregršt potencijalno zanimljivih i "naplativih" mečeva. Ako tražite sigurizze, prvi na spisku bi trebala da vam bude očekivana pobeda Nikole Ćaćića nad mlađim, 16-godišnjem Stefanom Popovićem. Ćaćić je ipak iskusni, etablirani profesionalac, trenutno 59. reket sveta u konkurenciji dubla.

U isto vreme, dakle oko 13 časova rekete ukrštaju 18-godišnji Nemanja Malešević i dve godine stariji Luka Pavlović. I dok prvi igra pod zastavom BIH, drugi je Francuz, trenutno preko 600 mesta boljeplasirani na ATP listi od rivala i sasmim tim veliki favorit u ovom susretu.

Relativno jasan favorit je i 21-godišnji Lazar Vojinović koji će se oprobati danas na Donjem Dorćolu protiv Milana Macure.


tagovi

Adria Tour

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara