Komentari na vest

Vilander: Trka za GOAT-a je nebitna kad Novaku ne daju da igra

S

Sale bato

pre preko 1 godinu

Ne postoji teorija zavera - vec vise od 100 god. zivimo u zaveri. Da sada nema otvoreni Globalizam, i da ranije i danas nisu bili Vodje( Diktatora) koji vladaju do kraja Zivota - moglo bi se u to pomisliti. Sami znamo šta se sa drzavama desi koji ne idu po planu ! Rotšild Dinastija itd. imaju ama baß sve u rukama. Ceo svet njima pod noge...to vec 100 + god. Sve ratove ( i svetskih dimenzija) oni zategnu, tako i sledeci ! Red nakon haosa = Novi poredak. U ostalom, sve piše u Tori,Evandjelije i kuranu.
D

Dex911

pre preko 1 godinu

Nije Dokovicu niko zabranio da igra zato sto ga mrzi ili zeli da ga spreci u osvajanju titule nego odredjene drzave imaju svoj zdravstveni protokol o ulasku stranih drzavljana koji Djokovic odbija da ispuni, za razliku od 99% ostalih tenisera koji su ga ispunili, makar i falsifikovanim podacima. Sto Djokovic takodje odbija da uradi, iako na drugoj strani bez problema krsi zakon
U

Uo

pre preko 1 godinu

Najjači su mi ovi likovi koji su u fazonu zakon je zakon, pravila su pravila. Nema veze što ta pravila nisu pala sa nebesa, nego ih je u većini slučajeva i sve češće pisao neko ko veze s' mozgom nema, ili neka podmićena grupa polu-idiota. Ali nema veze, to je zakon i šta god da se napiše na ovom svetu i donese, takvi korisni idioti će poštovati i reći zakon je zakon, pravila su pravila.
J

Ja ja ja

pre preko 1 godinu

Upravo tako...Budala i krivih drva nikad nece nestati
G

Gostik

pre preko 1 godinu

i ne treba da igra nije ispostovao zakon
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Ciji zakon nije ispostovao, vakcina nije obavezna niti je bila niti ce biti...To sto Ameri i Australija imaju stroge zakone po pitanju stranaca i vakcine je nesto sasvim drugo a sa druge strane da je mozda rafa nevakcinisan vrv bi igrao svuda i nasli bi neku alibi pricu zbog cega ne sme da primi vakcinu i niko nista ne bi rekao...
d

dane123

pre preko 1 godinu

jesi to ti molim te upravo napisao da nije obavezna ali je obavezna
p

plavac

pre preko 1 godinu

mora da će sneg,ovaj nešto normalno da izjavi
m

mnogo

pre preko 1 godinu

gledate pink koji ima klikbejt nazive svojih vesti.Ovaj covek godinama biranim recim prica o novaku.Da pre desetak godina je pricao drugacije ali u sustini pricao je istinu koja je nas u tom trenutku bolela a to je da je novak tad u vecini istoriskih rekorda bio iza nadala i federar mislim na H2H i velike turnire.Kako je novak napredovao tako je i ovaj covek uostalom kao i ostatak sveta krenuo da govori ono sto je opet istina a to je da je prevazisao tu dvojicu.Vilander je velik teniski strucnjak svakako.
p

plavac

pre preko 1 godinu

nisam rekao,pohvalno,već normalno.to dupeuvlačenje novaku od pre koju godinu je bilo zbog lakosta,a ovo je normalna priča i rezonovanje.
o

opet

pre preko 1 godinu

nesvesno pink i teorije zavere o lakosti izlecu iz tebe