Garbinje Muguruza
Garbinje Muguruza

WTA TRILING - Linc, Hongkong i Tjenđin

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.10.18. | 15:46

Tri turnira na dve strane sveta i tri bet analizze

Čak tri manja WTA turnira održavaju se ove sedmice, u Lincu, Tjenđinu i Hongkongu te ćemo ovde analizirati po jedan sutrašnji meč za svaki.

Krećemo od nama najbližeg Linca, čiji početak označava i povratak vrhunskog tenisa u Evropu nakon završetka Vimbldona i podužeg perioda provedenog u Severnoj Americi, ali i Aziji. Možda i najzanimljivi meč koji nas očekuje u jutarnjim časovima u ovoj alpskoj republici je sudar dve iskusne Nemice Andree Petković i Julije Gerges. Nekada jedna od najboljih teniserki sveta, devojka poreklom sa naših prostora polako karijeru obeleženu uspesima i povredama privodi kraju, uglavnom lošim partijama. Pobeda prve nositeljke se praktično ne dovodi u pitanje, a i predlažemo i da se odigra manji broj gemova, jer je Petkovićava zaista loša poslednjih meseci. Da ne kažemo godina.

Izabrane vesti

Iz Hongkonga pažnju nam skreće duel Garbinje Muguruze i i njene sunarodnice Sare Soribes Torno. Višestruka grend slem šampionka već duže vreme ima ozbiljnih problema sa formom, te je zato i završila na ovako malom turinru koji će joj poslužiti za vraćanje samopouzdanja. Soribes Torno, koja je trenutno 82. na svetu nikada nije igrala protiv Muguruze. Treba očekivati pobedu favoritkinje, ali ne bez problema.

U Tjenđinu, megamodernom lučkom gradu od preko 12 miliona stanovnika koji se nalazi u samoj blizini Pekinga, izdvaja se odmeravanje jedne od najtalentovanijih teniserki današnjnice, Arine Sabalenko i takođe veoma mlade i veoma talentovane Amarikanke Sofije Kenan. Beloruskinja je u odličnoj formi i veliki je favorit u odmeravanju sa ovom protivnicom koju je već pobedila ove godine u Kini, ali u Vuhanu. Očekujemo ubedljiv trijumf.

*kvote su podložne proverama

FOTO: Action Images


tagovi

Garbinje Muguruzabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara