"Denis Istomin"
"Denis Istomin"

Zašto je najbolje kladiti se na tenis u MOZZARTU?

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.06.15. | 21:06

Čist primer je današnji meč Denisa Istomina i Adrijana Ramos-Vinoljasa na Vimbldonu

Denis Istomin

Retko koji sport ume da bude tako stresan za klađenje kao tenis. Nikada niste načisto čak i kada vaš favorit sa tiketa dođe do meč lopte. Nagledali smo se epskih preokreta posle meč lopti. Ali i u retko kojem sportu toliko može da tinja nada kao u tenisu.

Izabrane vesti

Jedna od najgorih stvari kod klađenja na teniske mečeve su povrede. Koliko puta se dešavalo da favorit vodi, rutinski ide ka pobedi, a onda zbog povrede preda meč i obori vam tiket. Osim ako ste igrali tiket u MOZZART kladionicama! U MOZZARTU važe drugačija pravila zbog kojih se vredi kladiti na tenis i ne treba strahovati da povreda može da vam obori tiket.

Čist primer je današnji meč Denisa Istomina i Alberta Ramos-Vinoljasa na Vimbldonu. Uzbekistanskom serveru travnata podloga najbolje leži i tu njegov topovski servis dolazi do potpunog izražaja. Zato je i bio favorit protiv Španca koji se potpuno suprotno snalazi na bržim podlogama. I zato su i mnogi od vas danas u kecu na Istomina videli jednu od sigurica dana na tiketima. Tačnije, kec sa kvotom 1,10 na Uzbekistanca je bio drugi najigraniji tip dana u MOZZART kladionicama.

Ipak, rezultat je bio šokantan i Ramos Vinoljas je otišao u drugo kolo. Ali vaši tiketi na kojima se čekala pobeda Istomina nisu pali. Kako?

Pri rezultatu 6:2, 6:2, 3:2 za Španca kada ste prestali da verujete u čudo, Istomin je predao meč. S obzirom da je MOZZART jedna od veoma retkih kladionica koja se drži pravila da u slučaju predaje na teniskom meču važi kvota 1,00, a ne rezultat koji je bio aktivan, ovo je značilo da vaši tiketi nisu pali. Samo je sa ukupne kvote oduzeta kvota 1,10.

Mnogi su sa oduševljenim dočekali odluku Istomina da preda meč i verovatno sa zadovoljstvom konstatovali zašto je najbolje kladiti se na tenis u MOZZART kladionicama. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Vimbldonsportsko klađenjeklađenjeDenis Istomin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara