Zec u "Timu Đoković"

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.19. | 16:23

Goran Ivanišević pomagaće našem teniseru naredne dve nedelje na Vimbldonu, a onda će najverovatnije ostati na mestu "drugog trenera"

Legendarni hrvatski as Goran Ivanišević novi je član stručnog štaba najboljeg tenisera na svetu. Što ujedno objašnjava i negovu prisiutnost na treninznma Novaka Đokovića u Ol Ingland klubu. Simpatični Splićanin, i sam osvajač Vimbldona naredne dve nedelje će pomagati našem asu i Marjanu Vajdi,a kako MOZZART Sport saznaje inakon toga će ostati na mestu "drugog" trenera.

“Velika stvar, to je veliko priznanje za mene kao trenera jer ne bira on bilo koga niti po tome jesi li mu drag ili ne. Ako možeš da pomogneš, izabere te i drago mi je što su odabrali mene i što je Marjan saglasan sa time. Super je bilo na prvom treningu, nadamo se da će ta saradnja potrajati“, potvrdio je popularni Zec za Sportklub u Londonu.

Izabrane vesti

Novak i Ivanišević oduvek imaju odlilčan odnos i više puta je prethodnih godina postojala mogućnost da iskusni as pomogne našem teniseru. Hrvat ima iskustva sa vođenjem karijera vrhunskih tenisera, a ranije je sarađivao sa sunarodnikom Marinom Čilićem i crnogorskim Kanađaninom, Milošem Raonićem. Takođe, on će dobrodoći Vajdi kao zamena, pošto Slovak ne želi više da putuje sve vreme za Đokovićem sa turnira na turnir.

Novak Djokovic has added yet another new member to his staff, as Goran Ivanisevic will help coach the 15-time Grand Slam winner over the next two weeks at Wimbledon. pic.twitter.com/DxVlsZon6O

— Tennis Photos (@tennis_photos) June 30, 2019

Ivanišević je bio specijalista za igru na travi, pošto je imao možda i najbolji servis svih vremena, uz već legendarnu volej-igru koja mu je i donela jedinu titulu na Vimbldonu 2001. godine, nakon dva poraza u finalima.
"Novak je kao ajkula. Čim oseti krv, poješče te! Ubiće te", kratko je engleskim medijima juče izjavio 47-godišnji Splićanin koji je igrao i za reprezentaciju SFRJ.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara