Komentari na vest

ZVANIČNO: Samo vakcinisani teniseri mogu u Australiju!

U

Ukizasrnjice

pre preko 2 godine

Potresao se Nole baš. Ne mora u sred januara (treba da propusti NG, Božić sa porodicom) da ide preko pola sveta tamo u njihovu pustinju da igra na +50, još ste mu i olakšali. Uzima RG, Vimbldon i US Open. A 2023 i AO, kad shvatite da vam finale nije pratila ni najuža familija učesnika, pa kad circus corona postane preko noći nevažan.
g

goust

pre preko 2 godine

Đoković se opravdava uvek, a Jokić kad nije hteo na prvenstvo jer mu žena čeka dete, to se osuđuje? Da me neko pogrešno ne razume, podržavam Jokićevu odluku, i podržaću eventualnu Đokovićevu odluku da ne ide na AO.
E

Erudita

pre preko 2 godine

Svaka cast za Australiju, ispravna odluka koja pokazuje da nema povlastenih.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

To je zemlja, to je moc drzave, nisi vakcinisan a stranac si, ne mozes u zemlju i cao!!! Cvrsta ruka i nista drugo!!! Celi svet se vakcinise mi vecito glumimo ludilo, teorije zavera, cipovanje, nisu proverene vakcine, a ove do sad sto primamo su proverene, znamo nesto o njima? Znaci katastrofa koliko smo zaostali, mi da se pitamo i da smo se pitali sta, jos bi nas kuga kosila ko travu....
I

Integritet

pre preko 2 godine

Nadam se da ce ostati dosledan svojoj odluci pa makar vise ne igrao tenis. Ne kazem da nesto treba ili ne treba ali na silu svakako ne treba...pa neka ostane kao i za Borga jednog dana pitanje, sta bi bilo kad bi bilo...
M

Malj

pre preko 2 godine

Nole i ako si se premisljao do sada, neka proradi inat
G

Ghost11

pre preko 2 godine

Daj Nole rešiće ti ovi naši potvrdu da si vakcinisan, ko može da zna.
2

2131521121413

pre preko 2 godine

"imunitet koji se dobija vakcinacijom je bolji od onog koji dobijete nakon što "zakačite" virus", u prevodu, mi vam išpricamo umrtvljeni virus i to je bolje nego kada se vaš organizam suoči sa pravim virusom hahahahha da kako da ne. Cela histerija oko vakcinacije se radi jer se očigledno u istu, nešto stavlja dodatno, a šta to, e to ćemo videti za jedno 10-tak godina. I američka "dobrovoljačka misija" je bacala "samo" bombe, pa sad posle 20 godina isplivavaju podaci da to nije baš bilo "samo" nešto što pukne i završi. Kome nije jasno da je ovo WWIII (biološki i ekonomski) taj veze sa životom nema. Elem, vratimo se tenisu, nek im igraju Nori i Bazilašvili, samo ne znam ko će im to gledati hahahahahahah. A Novak da ne osvoji ni jedan GS više opet je najbolji svih vremena, tako da mogu kolektivno mogu da mu se sagnu svi, počev od US babe do ovih mazgova.
Н

Не ширите дезинформације

pre preko 2 godine

Наравно да иде још нешто у вакцину, а не само умртвљени вирус. То су компоненте које поспешују бољу реакцију имуног система и налазиле су се и у вакцинама које смо примали као деца. Што се тиче векторских вакцина, оне имају други вирус-носилац и такође поспешују бољи одговор, а РНК вакцине су потпуно друга технологија која се баш базира на синтетисању антитела. Који имунитет је бољи и јачи, природни или путем вакцине - не знам, сложена је тема да би се закључило без озбиљног истраживања. Али једно је сигурно: ако си у друштву зараженог, ако се већ заразиш или ако си у ситуацији да ти неког заразиш, боље ћеш проћи ако си био вакцинисан. Просто су вероватноће неповољних исхода мање. То је почетна предност, као да почнеш меч са 1:0 у сетовима (пошто је ипак спортски портал).
M

Massimo

pre preko 2 godine

Hahah ali sto kaze brat imunitet od vakcine je bolji od prirodnog. Jeste da xD. Pa koliko se samo vakcinisanih ljudi svejedno opet zarazilo. Ja samo iz svog okruzenja znam barem 5-10 njih. Bice da si ti prijatelju dobio naredjenje da te vakcine moraju da se prodaju pa zato navaljujes...
Г

Гост

pre preko 2 godine

Монику Селеш је зауставио нож у леђа, Ђоковића ће вакцина изгледа.

rty

pre preko 2 godine

hahah pa sta misle kenguri da ce da ucene Novaka turnirom koji je uzeo sto puta. Jebe mu se tacno igrace Wimbldon. Da je pametan nikada vise tamo da ne kroci ko ih jebe kad su gamad.
T

Totalno

pre preko 2 godine

Ispravno .