""
""

Vitsel više nije zanimljiv, Napoli sada gađa – Tolisa! Lion merka ponudu od 24.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.07.16. | 20:32

U Napulju uvereni da će posao biti završen u naredna dva do tri dana

Napoli ponovo okreće list i kreće u novi napad na Korentina Tolisa. Kako stvari stoje Aksel Vitsel je prošlost, a Lionova zlatna koka potencijalna slatka budućnost.

Izabrane vesti

Pošto se belgijski reprezentativac i dalje nije oglasio po pitanju ponude koja je stigla iz Napulja, prvi čovek Aurelio de Laurentis odlučio je da prekine razgovore sa Vitselom i treneru Maurisiju Sariju obezbedi kapitalno pojačanje u srcu veznog reda.

Prema saznanjima dobro obaveštenog italijanskog novinara Đanluke Di Marcija kontakti sa Lionom ponovo su uspostavljeni, jer su nedavno bili zamrznuti kada su se odškrinula vrata za transfer Vitsela, ali sada je Toliso postao prva i glavna meta.

ISPRATITE DEŠAVANJA SA FUDBALSKE PIJACE

Ključnu ulogu u realizaciji ovog transfera imaće Tolisova želja da se oproba u drugoj sredini, što je francuski internacionalac već predstavio ljudima u Lionu. Francuski klub nedavno je odbio da uđe u pregovore sa Napolijem, ali sada vaga ponudu koja je u regionu od 20.000.000 i 22.000.000, uz još četiri miliona na ime bonusa. Di Marcio tvrdi da su u Napoliju vrlo optimistični po pitanju ozvaničenja saradnje, a najvažniji će biti period u naredna dva do tri dana. 

Dobra stvar za Napoli je ta što Toliso može da odgovori izazovu na poziciji defanzivnog veznog, ali i kao ofaznivni desni bek, što bi Sariju moglo da donese dubinu u sastavu. 

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AOlimpik LionNapoliLiga 1letnji prelazni rok 2016Korentin TolisoItalijaFrancuskaEvropaAksel Vitsel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara